yukarılarda nasıl alındıgına dair video paylasılmıstıarkadaşlar bu mevzuda çalıntı kart vs durumu olmaz demi ? 100 tl ye nasıl satılıyor anlamadım ben bilgi verirmisiniz alacağım ona göre
yukarılarda nasıl alındıgına dair video paylasılmıstıarkadaşlar bu mevzuda çalıntı kart vs durumu olmaz demi ? 100 tl ye nasıl satılıyor anlamadım ben bilgi verirmisiniz alacağım ona göre
Bir defalıkvalla ben sanal kart ile aldım da sonraki ayların ödemesini google otomatik kartlarımdan mı çekecek? kart ekli değilse iptal mi oluyor?
1-18 ay arası rastgele kullanabiliyorum yani ay başı abonelik yenilemeden, garipmiş vallaBir defalık
Hindistan da Türk telekom (jio) 11 ay önce kampanya başlatmış abonelerine özel link dağıtıyor bu linkleri de ticarete çevirmişler , aslında illegal veya o tarz bişey yok ücretsiz dağıtılan linkler para ile satılıyorarkadaşlar bu mevzuda çalıntı kart vs durumu olmaz demi ? 100 tl ye nasıl satılıyor anlamadım ben bilgi verirmisiniz alacağım ona göre
Link varmı reis buraya atarsan aramayalım
ilk mesajda varLink varmı reis buraya atarsan aramayalım
Kripto uygulaması öneriniz varmı yeni hesap açmak içinilk mesajda var
/ not kinguinde ödeme yöntemi ve para birimine göre servis ücreti değişebiliyor.
Troy kabul emtiyor bende deÖdeme yöntemi kabul etmiyor 3 kere denedim iptal oldu. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Troy yurtdışı merkezli sitelerde kullanılmıyor sanırım, Mastercard Visa ile deneyin.Troy kabul emtiyor bende de
aldık bakalım 75tlye. 1-18 ay sadece ilk ay mı garanti var hocam? 18 ay kullanan var mı acaba