Yardım Atk A9 Air ve Air+ İçin Skatez Problemi Var mı?

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,012
ATK A9 Air+ modeli için stok bekliyorum ancak yabancı forumlarda gezinirken A9 Air için skatez problemleriyle karşılaştıklarını gözlemledim. Bununla ilgili 3-4 farklı konu açıldığını gördüm. Yani skatez derinliğinin fazla olduğunu ve skatez takılınca mouse pad üzerinde çizilme olduğu vurgulanmış.
Örnek olarak;
Konu 1
Konu 2

Bu mouse kullanan arkadaşların bu sorunla karşılaşıp karşılaşmadıklarını merak ediyorum. Bu konuda beni bilgilendirirlerse sevinirim.

Elimde daha önceden almış olduğum X-Raypad Obsidian Dot skatezler var. Sizce yeterli olur mu? Bu farenin Q/C olarak biraz sıkıntılı olduğunu biliyorum ama işte benzer bir sorunla karşılaşırsan Wraith ile uğraşmaktan çekiniyorum.

beast g gelmiş çok arada kaldım hangisini alsak ya

Air'den kat kat iyi olduğu zaten bariz bir şey çıktığı gibi aldım muhtemelen cumartesi elimde olur. Al geç.

Air'den kat kat iyi olduğu zaten bariz bir şey çıktığı gibi aldım muhtemelen cumartesi elimde olur. Al geç.
kat kat iyi olduğu nasıl bariz? sensör açısından vs air daha iyi

beast g gelmiş çok arada kaldım hangisini alsak ya
WLmouse hakkında reddit üzerinde birçok şikayet gördüm kararsız kaldım bende. Mantıklı geldi ilk başta. İlk part üretimlerde sıkıntı yaşanmış ve WLmouse bu yüzden özür dilemiş. Diğer part üretimlerde ne kadarı düzeldi bilinmez. ATK A9 Air+ daha yakın gibiyim ben

WLmouse hakkında reddit üzerinde birçok şikayet gördüm kararsız kaldım bende. Mantıklı geldi ilk başta. İlk part üretimlerde sıkıntı yaşanmış ve WLmouse bu yüzden özür dilemiş. Diğer part üretimlerde ne kadarı düzeldi bilinmez. ATK A9 Air+ daha yakın gibiyim ben
wraithe uzun bir süre gelmemesinin sebebi buymuş galiba. yani şuan gelen batchte düzeltilmiş

wraithe uzun bir süre gelmemesinin sebebi buymuş galiba. yani şuan gelen batchte düzeltilmiş
Öyleyse alınabilir ya 2 haftadır Air+ stok bekliyordum. Bunu görünce bir şaşırdım. Siz bugün mü sipariş verdiniz hocam? İyzico ile ödeme yapamıyorum ben sitede 3D Secure ile ödemeye yönlendiriliyorsunuz diyor kalıyor orada.

Öyleyse alınabilir ya 2 haftadır Air+ stok bekliyordum. Bunu görünce bir şaşırdım. Siz bugün mü sipariş verdiniz hocam? İyzico ile ödeme yapamıyorum ben sitede 3D Secure ile ödemeye yönlendiriliyorsunuz diyor kalıyor orada.
ben bugun siparisini gectim, baska tarayicidan girmeyi deneyebilirsiniz belki olur yada tüm sekmeleri kapatıp attıgım link üzerinden almayı dener misiniz ?

ben bugun siparisini gectim, baska tarayicidan girmeyi deneyebilirsiniz belki olur yada tüm sekmeleri kapatıp attıgım link üzerinden almayı dener misiniz ?

İyzico altyapısı sinir etti beni. Kuveytturk kredi kartım var onunla alacağım mecburen başka kartla deneyemiyorum. Telefondan denedim sanal kart oluşturup denedim yok olmuyor. İyzico yazıyorum bankaya yönlendiriyor bankayı arıyorum sorun yok diyor böyle kısır döngüde kaldım çıldırmaya az kaldı.

ben sipariş vermedim daha, air+ stok bu modelle birlikte geldi. WLmouseda mı karar kıldınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,431
Üyeler
200,119
Son üye
lberker

Geri