cengizovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,012
ATK A9 Air+ modeli için stok bekliyorum ancak yabancı forumlarda gezinirken A9 Air için skatez problemleriyle karşılaştıklarını gözlemledim. Bununla ilgili 3-4 farklı konu açıldığını gördüm. Yani skatez derinliğinin fazla olduğunu ve skatez takılınca mouse pad üzerinde çizilme olduğu vurgulanmış.
Örnek olarak;
Konu 1
Konu 2
Bu mouse kullanan arkadaşların bu sorunla karşılaşıp karşılaşmadıklarını merak ediyorum. Bu konuda beni bilgilendirirlerse sevinirim.
Elimde daha önceden almış olduğum X-Raypad Obsidian Dot skatezler var. Sizce yeterli olur mu? Bu farenin Q/C olarak biraz sıkıntılı olduğunu biliyorum ama işte benzer bir sorunla karşılaşırsan Wraith ile uğraşmaktan çekiniyorum.
Örnek olarak;
Konu 1
Konu 2
Bu mouse kullanan arkadaşların bu sorunla karşılaşıp karşılaşmadıklarını merak ediyorum. Bu konuda beni bilgilendirirlerse sevinirim.
Elimde daha önceden almış olduğum X-Raypad Obsidian Dot skatezler var. Sizce yeterli olur mu? Bu farenin Q/C olarak biraz sıkıntılı olduğunu biliyorum ama işte benzer bir sorunla karşılaşırsan Wraith ile uğraşmaktan çekiniyorum.