Yardım İpad Pro M4 İşlemci 13 İnch Kaça Alınmalı

tıp iş değil mi :unsure:
Estağfirullah öyle demek istemedim, yani ipad ile bir iş yapacaksan demek istedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim senin piyasadan haberin var mı? 30 40 bine air bulursan öp başına koy. aynı özellikte m5 apple sitesinde şu an 180 bine satılıyor. aynısının m4 modeli bu
apple sitesini baz almamak lazım orada ipad a19 29.999 TL piyasada 19 a satıyorlar

a19 yeni mi çıktı, a16 o kardeşim. tamam bul bakalım pozitif teknolojiden başka 2tb ipad pro 13" m4ü 70 80 bine satan
O kadar para tablete verilmez de illa Apple olsun diyorsan verilir iyi fiyat

bal gibi de verilir, işini görecekse rakipsiz cihaz. gelmiş geçmiş en iyi panellerden biri var üstünde
Uygulama desteği önemli destek varsa fiyat mükemmel depolama önemliyse alınabilir
Depolama önemli değilse ikinci el (veya sıfır veya yd) m5 Macbook pro almak daha mantıklı değil mi?
Apple zammından sonra fiyat iyiymiş

Uygulama desteği önemli destek varsa fiyat mükemmel depolama önemliyse alınabilir
Depolama önemli değilse ikinci el (veya sıfır veya yd) m5 Macbook pro almak daha mantıklı değil mi?
Apple zammından sonra fiyat iyiymiş
bambaşka ve alakasız cihazlar

alınmaz btw vatanda 1tb olanı bu fiyata düşüyor sakın almayın

bambaşka ve alakasız cihazlar

alınmaz btw vatanda 1tb olanı bu fiyata düşüyor sakın almayın
Bu kadar para verdiğin zaman video kurgu vs için kullanmaz mısın bu da en iyi(Apple olarak) Macbook'ta yapılıyor

Bu kadar para verdiğin zaman video kurgu vs için kullanmaz mısın bu da en iyi(Apple olarak) Macbook'ta yapılıyor
cellular alırsam telefon niyetine bile kullanırım, yurtdışında falan iş yapıyor baya

ulan ikinci el ipad prolara bakmaya başladım sizin yüzünüzden. birini alıcam sanırım

Normalde air m5 işlemcili alıcaktım 13 inch 50k fiyatı var ama sarı sitede dolaşırken 55kya kapalı kutu m4 işlemcili tr cihazı pro buldum daha fiyat düşebilir sanırım kaça kadar alınabilir
Hocam siz ne amaçlı kullancaktınız?

cellular alırsam telefon niyetine bile kullanırım, yurtdışında falan iş yapıyor baya

ulan ikinci el ipad prolara bakmaya başladım sizin yüzünüzden. birini alıcam sanırım
İkinci el bence bakma vatan zaten ikinci el fiyatına satıyor

Televizyonlara olan indirimi tüm cihazlar için geçerli yapmışlardı bir ara

Geri