Hocam ben ölçtüm de 22cm ye yakın çıkıyor v3 pro alsam günlük 8-10 saat kullanımda rahat ettirir mi yoksa bu kadar uzun kullanımda başka bir şey mi tercih etmem gerekir?bileğinizden parmağınıza kadar ölçün eğer 19-20cm ve üzeri ise ergo olarak deathadder v3-v4 pro tavsiye edebilirim. Claw tutuyorsanız ve ergo istemiyorsanız viper v3-v4 pro bakabilirsiniz.
Alınmaz gardaşım ikisi karşılaştırılacak bir ürün bile değil. Wraith personelleri forumlarda ürünü öve öve millet bir şey sanar olduBunun yerine atk A9 plus alınır mı
nasıl mouse sevdiğinize ve tutuşunuza da bağlı biraz. ergo mu simetrik mi karar verin derim ama şuanda en safe deathadder v3 veya v4 pro olur diye düşünüyorum. güvenilir bir siteden amazon veya hepsiburada gibi satın alın olmadı iade edersiniz.ec1-dw de devasa bir mouse göz atabilirsiniz.Hocam ben ölçtüm de 22cm ye yakın çıkıyor v3 pro alsam günlük 8-10 saat kullanımda rahat ettirir mi yoksa bu kadar uzun kullanımda başka bir şey mi tercih etmem gerekir?
Teşekkürler hocam onu da değerlendireceğim. Hocam çok çirkin bir şey olmadığı sürece önemi yok aslında. Tutuş şeklim de değişiyor fingertip veya palm şeklinde kullanıyorum. Uzun süre fingertip olarak tuttuktan sonra palm a geçince biraz rahatlıyor elim.nasıl mouse sevdiğinize ve tutuşunuza da bağlı biraz. ergo mu simetrik mi karar verin derim ama şuanda en safe deathadder v3 veya v4 pro olur diye düşünüyorum. güvenilir bir siteden amazon veya hepsiburada gibi satın alın olmadı iade edersiniz.ec1-dw de devasa bir mouse göz atabilirsiniz.
hocam neden scyrox dan geçiş yapıyorsunuz bende scyrox v8 almayı düşünüyordum hafifliğinden dolayıBen aldım, 2799 liradan kendi sitesinde indirime düştüğü zaman alacaktım scyrox v8 den geçiş yapacam, kendimi tuttum almadım ekstra 100 lira kargo yansıyordu, fakat şuan kargoyla 300 TL indirimle aldım, alırım hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2799+100 kargo
hocam ben shape olarak deathadder v2 pro sevip v3 pro sevmeyen birisiyim yeni mouse olarak ne önerirsin ec1 dw mi?nasıl mouse sevdiğinize ve tutuşunuza da bağlı biraz. ergo mu simetrik mi karar verin derim ama şuanda en safe deathadder v3 veya v4 pro olur diye düşünüyorum. güvenilir bir siteden amazon veya hepsiburada gibi satın alın olmadı iade edersiniz.ec1-dw de devasa bir mouse göz atabilirsiniz.
el ölçüleriniz ve tutuşunuz nedir ?hocam ben shape olarak deathadder v2 pro sevip v3 pro sevmeyen birisiyim yeni mouse olarak ne önerirsin ec1 dw mi?
40 gramın altında mouse yok mu ya tüy gibi![]()
2499 TL - Beatsespor Beast One Pro Wireless Mouse
-Ekranlı 8000hz dongle (fiyata dahil)
-Nordic 54L15 (standart nordic mculardan çok çok iyi)
-paw3950
-500 mah
-48gram
-30000 dpi
-Kutudan grip tape çıkıyor
-Kutudan standart skatez, beast One Pro red dot skatez, cam dot skatez ve dot skatez şeklinde 4 ayrı skatez seti çıkıyor hangisini kullanmak istediğinizi size bırakmışlar
-kutudan temizleme bezi de çıkıyor
Aynen her bilgisayarı açtığımda firmware açar bir bakarım zaten. Böyle gözüme hoş görünmesi lazım, herşeyin yerini bilsem bile tasarımı hoşuma gitmeli, yoksa kötü mouse demi kralFingertip mouselar veya Beast G var yeni geldi ülkeye.
Beast'in firmwareı kötü. Nordic MCU'ların firmware kötü olduğu sürece Beken'den farkı yok bana göre.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onun dışında özellikle kutusu gördüğüm en dolu kutu.