🔥İndirim LG Ultragear 27 İnç 4. Nesil Tandem OLED Monitör 44.999 TL

bu arada lg monitör almanızı tavsiye etmem, sizin bilgisayara sizin izniniz olmadan bir şeyler indiriyor. reklam falan kuruyor yani uzak durun

oled kumar demek tamamen yanlış bir cümle. biraz araştırmayla oledin kumar olmadığını rahatlıkla görebilirsin. bugün tüm akıllı telefonlar oled neredeyse, herkes yedi yirmidört reels falan kaydırıyor hemen altta belirmesi lazımdı bu senaryoda. 45 bin eder etmez ben ona bişey demedim. oled kumar değil
Hacı telefonla monitörü nasıl kıyaslayabiliyorsun gerçekten hayret verici. Biraz araştırma yapan biri telefon ve pc monitörü kullanımının oled paneller için tamamen farklı stres testleri olduğunu bilir yani. Reels kaydırırken görüntü sürekli akar pikseller yorulmaz. Pc'de ise windows görev çubuğu veya tarayıcının üst kısmı saatlerce aynı pikselleri yakar. Telefonu kapatır cebine koyarsın panel dinlenir. Monitör ise bilgisayar başında yeri gelir aralıksız 8 saat açık kalır. Monitör panelleri telefona göre çok daha büyük bir alanda yüksek parlaklık vermeye çalışıyor bu da daha fazla ısı demektir. Isıda oledin düşmanı değil mi? Oledin görüntü kalitesi olarak muazzam bir teknoloji buna kesinlikle itiraz etmiyorum. Ama pc gibi her tarafı statik element dolu bir ortamda arkadaşın ekstra dikkatli olmasını gerektiren aksi takdirde ekranı çöp edebilecek bir risk barındırıyor. 45K para verip bu riski satın alma hele ki tecrübesiz bir kullanıcı için tam anlamıyla kumardır.

Hacı telefonla monitörü nasıl kıyaslayabiliyorsun gerçekten hayret verici. Biraz araştırma yapan biri telefon ve pc monitörü kullanımının oled paneller için tamamen farklı stres testleri olduğunu bilir yani. Reels kaydırırken görüntü sürekli akar pikseller yorulmaz. Pc'de ise windows görev çubuğu veya tarayıcının üst kısmı saatlerce aynı pikselleri yakar. Telefonu kapatır cebine koyarsın panel dinlenir. Monitör ise bilgisayar başında yeri gelir aralıksız 8 saat açık kalır. Monitör panelleri telefona göre çok daha büyük bir alanda yüksek parlaklık vermeye çalışıyor bu da daha fazla ısı demektir. Isıda oledin düşmanı değil mi? Oledin görüntü kalitesi olarak muazzam bir teknoloji buna kesinlikle itiraz etmiyorum. Ama pc gibi her tarafı statik element dolu bir ortamda arkadaşın ekstra dikkatli olmasını gerektiren aksi takdirde ekranı çöp edebilecek bir risk barındırıyor. 45K para verip bu riski satın alma hele ki tecrübesiz bir kullanıcı için tam anlamıyla kumardır.
kardeş reels kaydırırken en alttaki instagramın arayüz tuşları, bildirimler falan nereye gidiyo kayıp mı oluyo :DDDD telefonun her yeri statik görüntü dolu yarma ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

misal olarak hangileri

Ki zaten 6-7 ay önce qd-oled monitörüm vardı AOC model 17 günde paneli yandı iade ettim buna rağmen hala OLED bakıyor olmam bile cesaret

kardeş reels kaydırırken en alttaki instagramın arayüz tuşları, bildirimler falan nereye gidiyo kayıp mı oluyo :DDDD telefonun her yeri statik görüntü dolu yarma ya

İyi hoşta 5-6K ile işim yok şahsen 2k cephesinde yüksek hz çıkacak yeni modelleri takip etmekten başka çare yok. MSI markasının 3 modlu çıkacak bir monitörü vardı belki o alınabilir

Günde 12 saat aralıksız reels izleyip ekranı hiç kapatmıyorsan telefonun da yanar zaten merak etme. :) Telefon gün içinde onlarca kez kapanıp dinlenir. Monitör sabahtan akşama kadar aynı statik görev çubuğuyla aralıksız çalışır. 6 inç telefon ekranının ısısıyla 27 inç HDR monitörü bir tutmaya devam et sen parası olan sensin ya hıaaaaaaM.. Adam zaten ekranı yaktım diyor çok bilgili insan.

Günde 12 saat aralıksız reels izleyip ekranı hiç kapatmıyorsan telefonun da yanar zaten merak etme. :) Telefon gün içinde onlarca kez kapanıp dinlenir. Monitör sabahtan akşama kadar aynı statik görev çubuğuyla aralıksız çalışır. 6 inç telefon ekranının ısısıyla 27 inç HDR monitörü bir tutmaya devam et sen parası olan sensin ya hıaaaaaaM.. Adam zaten ekranı yaktım diyor çok bilgili insan.
oled ekran alıp görev çubuğunu kapatamayacak kadar aklı olmayan adam oled almasın bi zahmet

bence bu tarz bir üslup yanlış ama telefonun veya işlemci soğutucularındaki amoled oled ekranlarla büyük bir monitördeki oled teknolojisinin karşılaştırılması doğru değil

6 inç telefon ekranının ısısıyla
önemli olan sıcaklık, oled monitörden çok daha sıcak oluyor çünkü içinde bir sürü modemler antenler ve kocaman fırın gibi çalışan bi batarya var. oled ekran genişe yayıldığı için ısıyı daha iyi dağıtıyor, içlerinde vapor chamber falan oluyor bazı modellerde.

Monitör sabahtan akşama kadar aynı statik görev çubuğuyla
arada bi oled piksel temizleme yaparsan, parlaklığı fullemezsen hiçbir şey olmaz, sen alma zaten kullanamazsın gibi geliyor

akla gelebilecek bütün önlemleri almama rağmen panel piyangosu mağduruyum 17 günde alev attı.
ben 1.5 sene kullandım hiçbir şey olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,046
Üyeler
200,281
Son üye
Qabillll

Geri