Yardım 2016 Model Peugeot 308 1.6 Blu Hdi Otomatik 1.150 TL Ye Alınır mı

abi piyasa durgun vs diyorlar herkes esnaf kan ağlıyor vs ama kimse arabasını aşşağıya vermiyor anlamadım gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baktıkça kafa karışıyor 100 bin daha versen iş başka yere gidiyor, araba alma süreci gerçekten yorucuymuş 😆
o anlamda demedım bu paraya daha güzel bir model araba alınabılır o anlamda dedım eğer arabaya güzel bakabıleceksenız ve binmek için alacaksanız ilerde satılacak bir demir yığını olarak bakmayacaksanzı benım tercıhım bu paralara mazda 3 olur

o anlamda demedım bu paraya daha güzel bir model araba alınabılır o anlamda dedım eğer arabaya güzel bakabıleceksenız ve binmek için alacaksanız ilerde satılacak bir demir yığını olarak bakmayacaksanzı benım tercıhım bu paralara mazda 3 olur
doğru söylüyorsunuzda malum tr şartları ileride satmayı düşünmeden malesef edemiyoruz

Suzuki swift , 1.6mjet egea olabilir
suziki kullanıcısı var mı aramızda 2. elde piyasası nasıl bilgisi olan aydınlatabilir mi ?

doğru söylüyorsunuzda malum tr şartları ileride satmayı düşünmeden malesef edemiyoruz

suziki kullanıcısı var mı aramızda 2. elde piyasası nasıl bilgisi olan aydınlatabilir mi ?
corolla megane golf

suzukı denınce aklıma bu gelıyor

corolla megane golf

Adın çıkacağına canın çıksın 🤣🤣🤣

corolla megane golf

wolkwagen şanzumandan ötürü düşünmüyorum toyota ve meganelere bakıyorum

Adın çıkacağına canın çıksın 🤣🤣🤣

wolkwagen şanzumandan ötürü düşünmüyorum toyota ve meganelere bakıyorum
1.6 cvt beyaz corolla
başka böyle cilveli araba yok:ROFLMAO:
1785006382381.webp

memnunmusunuz, sizde var sanırım
Hocam bende 1.6cdti j kasa astra var. Arkadaşımda insignia var. Çok sağlam bi yol tutuşu var iki araçtada. İnsignia D segmenti olduğu için ekstra bi konfor mevcut. 2015-2016 kasa

Alacak olursanız zinciri değişmiş olursa büyük bi masraftan kurtulmuş olursunuz bilginiz olsun. Genelde 150-160bin kmde değişir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,025
Üyeler
200,275
Son üye
themdtr

Geri