Arkadaşlarla 1 Tatil Ne Kadara Patlar

hekimoğlu adayı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,020
8 kişilik bir arkadaş grubum var , beraber mersin antalyada havuzlu güzel bi bungalov ev kiralayıp 3 5 gün kalmak istiyoruz adanadan çıkacağız, benzindi yemekti evdi çar çurdu derken ne kadar para koymamız gerekir ortaya

Belese bile tatil yaparsin onemli olan tatilden istedigin nedir.

Belese bile tatil yaparsin onemli olan tatilden istedigin nedir.
yazdim ya kardes düzgün bi ev havuzlu olsun , mangal yapabilelim rahat uyuyalim kalkalim düzgün duş lavabo olsun kâfi bide tv olursa güzel olur büyük birtane

yazdim ya kardes düzgün bi ev havuzlu olsun , mangal yapabilelim rahat uyuyalim kalkalim düzgün duş lavabo olsun kâfi bide tv olursa güzel olur büyük birtane
Tamam iste antalyadan ev fiyatlarina bak yemek olani olusturun syrekli disaridan mi yoksa evde yemek hazirlarmisiniz gidis donus + antalyada arac kullanimi km benzin hesabi yapin.

Hocam kafanız karışmasın herkes kişi başı 15 koyarsa çok rahat edersiniz

8 Kişi için bungalov leş iş. Yemeği ayrı dert, bir b*k yok ayrı dert. güzel bir otelde ful + ful her şey dahil geceliği 20K 4 kişilik odadan hesapla 8 kişi 3 gece 3 gün 120K. Yemek, abur cubur, içeceği vs derdi yok.

8 Kişi için bungalov leş iş. Yemeği ayrı dert, bir b*k yok ayrı dert. güzel bir otelde ful + ful her şey dahil geceliği 20K 4 kişilik odadan hesapla 8 kişi 3 gece 3 gün 120K. Yemek, abur cubur, içeceği vs derdi yok.
biz şahsi alan istiyoruz ya rahat olalım kimse olmasın otele gitsek havuzlar falan ortak alan olacak , plajları hiç bahsetmiyorum bile plajlar rezil zaten ülkede

biz şahsi alan istiyoruz ya rahat olalım kimse olmasın otele gitsek havuzlar falan ortak alan olacak , plajları hiç bahsetmiyorum bile plajlar rezil zaten ülkede
Geçen sene gittiğim otelin kendi plajı vardı, şezlong vs ücretsiz, açık büfe devam ediyor. Tatil yapılacaksa böyle yapılmalı diye düşünüyorum. Bungalov güzel bir yerde kalıp gittiğin yerde gezmelik bir şey, tatil kafası değil bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,980
Üyeler
200,814
Son üye
plankton

Geri