Fivemciyim Mikrofon Tavsiyesi Verirmisiniz ?

Sagend

80+
Reaksiyon skoru
75
Bütçe
5000
Selamlar İyi Forumlar Su Anda Kullandıgım Mıkrofon İem Kulaklığımın Moondrop Raysın Mikrofonu.

Standlı Bir Mikrofon Almak İstiyorum Su Ana Kadar Hep Kulaklıklarımın Mıkrofonunu Kullandım O Yuzden De Bundan Vazgeçip Guzel Standlı Ve Özellikle Sistemim Beyaz Oldugu Icın Beyaz Bir Mikrofon Almak İstiyorum.

Bütçe Olarak Piyasayı Bilmediğim İcin İyi Modeller Kac Bin Tl Den Baslıyor Bilmiyorum Ancak Herhalde 5 - 5.5 Bin Tl Yeter Diye Düşünüp Önerilerinizi Ve Yardımlarınızı Bekliyorum.

fifine a6v kullanıyorum memnunum. fiyat olarak yüksek değil ama performans olarak güzel. amazonda beyazı 3k sanırım. internetten videolarını izleyebilirsin ses performansı için

fifine a6v kullanıyorum memnunum. fiyat olarak yüksek değil ama performans olarak güzel. amazonda beyazı 3k sanırım. internetten videolarını izleyebilirsin ses performansı için
Ekstra birde dedigim gibi stand almalıyım stand ile beraber mi gelmekte yoksa ayrı mı almam gerekiyor

Ekstra birde dedigim gibi stand almalıyım stand ile beraber mi gelmekte yoksa ayrı mı almam gerekiyor
a6t modelinde kolla geliyordu masaya sabitlemelik ama ben onu pek tavsiye etmiyorum . a6v modelinde masa tripoduyla geliyor o daha az yer kapladığından bana daha pratik geliyor. kol biraz fazla karmaşaya yol açıyor. iyi bir stand alırsan orası ayrı tabi. https://wraithesports.com/products/wraith-studio-lp-01-low-profile-mikrofon-kolu bunun gibi low profile standlar hoş ama o da 2kdan falan başlıyor diye hatırlıyorum. linki fikrin olsun diye attım stokta yok bu model zaten.

a6t modelinde kolla geliyordu masaya sabitlemelik ama ben onu pek tavsiye etmiyorum . a6v modelinde masa tripoduyla geliyor o daha az yer kapladığından bana daha pratik geliyor. kol biraz fazla karmaşaya yol açıyor. iyi bir stand alırsan orası ayrı tabi. https://wraithesports.com/products/wraith-studio-lp-01-low-profile-mikrofon-kolu bunun gibi low profile standlar hoş ama o da 2kdan falan başlıyor diye hatırlıyorum. linki fikrin olsun diye attım stokta yok bu model zaten.
Cok teşekkür ederim

hocam fifine a6v dışardan çok ses alıyor diyorlar doğru mu sizce ve memnun musunuz mikrofondan

Fivemci ise git bimden o muhavin kulaklıklarından al o mic çok patlıyo iyi tt atarsın

hocam fifine a6v dışardan çok ses alıyor diyorlar doğru mu sizce ve memnun musunuz mikrofondan
açıkcası doğrudan sesli bir ortamda test etmedim genelde kullandığım alan hep sessizdi. bu yüzden sıkıntı yaşamadım ben ama model olarak az eski bir model olduğundan gürültü engelleme vs özellikleri olmayabilir. ama kardioid bir mikrofon olduğundan sesi en çok önden almakta. yanlardan çok az arkadan gelen sesi de neredeyse hiç almıyor. o yüzden avantajı var.

am8prot bundle alıp geç.
Birkaç gündür araştırıyorum son olarak am8prot ile k688ct bundle ikilisi arasında kaldım k688 daha cok öneriliyor ancak am8prot piyasaya yeni girmiş bi ürün fiyat farkları da cok az oldugu için hangisini alacağıma karar veremedim bu iki ürün hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fivemci ise git bimden o muhavin kulaklıklarından al o mic çok patlıyo iyi tt atarsın
Tt atmıyorum saolasın :D

Birkaç gündür araştırıyorum son olarak am8prot ile k688ct bundle ikilisi arasında kaldım k688 daha cok öneriliyor ancak am8prot piyasaya yeni girmiş bi ürün fiyat farkları da cok az oldugu için hangisini alacağıma karar veremedim bu iki ürün hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tt atmıyorum saolasın :D
am8 pro modeli, çok yeni değil. prot bundle ismi, boom arm var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,845
Üyeler
200,795
Son üye
apoyaboydangireyim

Geri