Yks Senem İçin Koçluk Önerisinde Bulunabilecek Var mı

Sor buradan yardımcı olalım ne istiyosun :D

Koçluk işini saçma buluyorum, yaz programı koy disiplini tamam Koç sana internetten hadi aslanım benim sen bir tanesin yaparisin demekten başka bir şey yapamaz

Yks senem için koçluk önerisinde bulunabilecek var mı
tek diyeceğim yks derecesi yapmak dışında bir vasfı olmayan adamlardan uzak dur büyük başarı olsa da koçlukları sadece kendi yaptıkları üstüne genelde diyeceğim de bir şey yapamayanları da koç oluyor da neyse...
tavsiyem fasiküller ve denemelerle kendi kendini takip etmen olur veya internetten özel hoca tutabilirsin .

Yks senem için koçluk önerisinde bulunabilecek var mı
İyi birini bulursan olabilir ama öyle sanaldan falan değil de yüz yüze gorusebilecegin birini bul
Genelde gereksiz denir ama gereksiz diyenlere de tam katilmiyorum insanların yüzde 90 i başlarım der sona bırakır, erteler erteler erteler bir bakmış son 1 ay kalmış ama seni kontrol eden biri olunca sana bildiğin seyleri söylese dahi ona mahcup olmamak için yapıyorsun yani parasal sorunun yoksa kesinlikle olmalı ama yüz yüze görüşmelisin
Bu kişinin profesyonel olmasına da gerek yok misal özel ders alıyorsan o hocandan rica edebilirsin

Son düzenleme:
ben yks koçluğu veriyorum bir sitede istiyorsan söyleyeyim

Geri