Öneri Güncel Mouse Önerisi ?

deLorean

80+
Reaksiyon skoru
6
arkadaşlar merhaba, 3 yıldır razer cobra mouse kullanıyordum, artık temassızlık yapmaya başladı kablosu ve değiştirmek istiyorum. 3000 lira altında kablolu veya kablosuz mouse önerir misiniz fiyat performans. sorun çıkartsın istemiyorum sensörü falan. elim de çok büyük değil cobra tam oturuyordu ele. teşekkürler şimdiden

arkadaşlar merhaba, 3 yıldır razer cobra mouse kullanıyordum, artık temassızlık yapmaya başladı kablosu ve değiştirmek istiyorum. 3000 lira altında kablolu veya kablosuz mouse önerir misiniz fiyat performans. sorun çıkartsın istemiyorum sensörü falan. elim de çok büyük değil cobra tam oturuyordu ele. teşekkürler şimdiden
Buna bütçe çıkar mı?

dragonfly R1 var yada biraz daha orta segment ama kablosuz uzun ömürlü fp istersen MS1043WB önerebilirim
hocam herkes dragonfly önermiş aşırı fp bir marka mı, hiç duymamıştım adını kalitesi, sensörü vs iyi midir, sıkıntı çıkarsa firma durur mu arkasında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam f2yle arasındaki farkı hisseder miyim, malzeme kalitesi olarak falan çok biliyor musun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buna bütçe çıkar mı?
çıkabilir hocam da bu markayı ilk kez duyuyorum, bilinen bir marka mı durur mu arkasında ürünün bir sıkıntı çıkarsa biliyor musun

hocam f2yle arasındaki farkı hisseder miyim, malzeme kalitesi olarak falan çok biliyor musun
A9'un malzeme kalitesi bana göre fiyatına göre çok iyi, verdiği performans fazlasıyla tatmin edici ve 800 mAh bataryası ile neredeyse 1 ay şarja bile takmazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,493
Üyeler
200,139
Son üye
Sefa46

Geri