2012 Jetta mı 2020 Egea mı

1.4 atmosferik bok gibi bu arkadaşi dinlemeyin. Klima açsan araba ölüyor. Zerre anlamıyor 1.6 falan okey ama 1.4 atmosferik bulaşılmaz. Antalya da araç yokuş çıkmıyor yemin ederim. Klima her aracı zorluyor zaten. 1.4 egea ölü klima açınca perte çıkıyor. yazık o paraya
Ya kardesim bos bos konusma antalyada eni topu 1 yokus var adam akıllı zaten neyden bahsediyorsun ya. Dümdüz atmosferik kullanmayı bilmiyorum desene sen suna. Bakım masrafı yok biseyi yok az bucuk kronik yağ eksiltmesi var harici sorunu yok dizel gibi adblue vs ugrasmiyorsun mis gibi arac. Ha ben kendim gidip almam suan kullandıgım arac 3.0 atmosferik ondan sonra kaplumbaga gibi gelecegi icin. Ama normal kullanıcının istegini karsılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.4 egeadan uzak dur.

900k ya Golf - Scirocco da bakılabilir 1.4 TSI.
1.4 scirocco alsın Allahın her haftası sanayide demi

Ya kardesim bos bos konusma antalyada eni topu 1 yokus var adam akıllı zaten neyden bahsediyorsun ya. Dümdüz atmosferik kullanmayı bilmiyorum desene sen suna. Bakım masrafı yok biseyi yok az bucuk kronik yağ eksiltmesi var harici sorunu yok dizel gibi adblue vs ugrasmiyorsun mis gibi arac. Ha ben kendim gidip almam suan kullandıgım arac 3.0 atmosferik ondan sonra kaplumbaga gibi gelecegi icin. Ama normal kullanıcının istegini karsılar

Hocam alternatifleri var o yüzden kötü bence 1.5dci , 1.6crdi , benzin turbolu arabalar şahsen tercih etmezdim bu paralara

Hocam alternatifleri var o yüzden kötü bence 1.5dci , 1.6crdi , benzin turbolu arabalar şahsen tercih etmezdim bu paralara
Bak alternatife bir şey demem. O ayrı bir olay. Motoru kötülemeye gerek yok.

Kardeşim 1.6 TDI Seat Toledo alıyorsun gidip. Temiz örneklerini çok rahat bulursun 750ye falan. Bagajı yayla gibi, içi yayla gibi.

Ahahhaha 160HP 2013 ve sonrasında sorun yok temizini alınca. CTHD motor kodlu.
İyi gidiyor bide :)

Kardeşim 1.6 TDI Seat Toledo alıyorsun gidip. Temiz örneklerini çok rahat bulursun 750ye falan. Bagajı yayla gibi, içi yayla gibi.
IMG_1717.webp

Neyle kiyaslayacagız hocam o zaman alternatifleri daha iyiyse bu kötüdür:D
Hocam motoru arac özelinde degerlendirirsin. O zaman benim arabamın piyasası 600 700 lira 1.5 milyona kadar tüm arabalar kötü mü. Zira hepsinden daha iyi özelliklere motora sahip

ya sen millete sallamaya devam et yallah. Para sen de ollmayınca boş boş konuşma dersin zavallı. Hala atmosf atmos diyor 1.4 egeaya varoş ya

Geri