🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

Gopnik

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,730
3.000 TL'ye Varan Tasarruf Icin Geri Sayim Basladi! 1 Agustos itibariyla 12 Aylik Pesin Odemede Indirimli Fiyat Firsati kampanyamizin fiyati 699,90 TL'den 749,90 TL'ye guncelleniyor. 31 Temmuz'a kadar kampanyani yenile, aylik 699,90 TL'den fiyatini 12 ay boyunca sabitle ve tasarruf firsatini kacirma!

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
700den alıyorum tahaütlü

3.000 TL'ye Varan Tasarruf Icin Geri Sayim Basladi! 1 Agustos itibariyla 12 Aylik Pesin Odemede Indirimli Fiyat Firsati kampanyamizin fiyati 699,90 TL'den 749,90 TL'ye guncelleniyor. 31 Temmuz'a kadar kampanyani yenile, aylik 699,90 TL'den fiyatini 12 ay boyunca sabitle ve tasarruf firsatini kacirma!
Ben 550TL veriyorum Türknet artık istediği kadar zam yapabilir beni alakadar etmiyor 😀

Mümkünse Türksat'a geçin beyler

Bencede Sunduğu Hizmet Ortada Ve Yıllık Alanlar İçin Fiyat Çoğu Tahütlü İSS'ye Göre Ucuz'a Geliyor .
Bir de yıllığa taksit yapıyorlar toplu fiyattan indirimli alıp sanki aylık almış gibi ay ay ödüyorsun. 1000’de yok 100’de böyle sadece ama.

Turknet çok abartmaya başladı. Superonline turknetten nasıl avantajli olabiliyor hala şaşırıyorum. Neyse kurt kışı geçirdi superonlinedan yediği kazığı unuttu. Simdi yüzsüz birsekilde superonlinea geri donucem. (Beni haksız yere icraya verdiler)

Turknet çok abartmaya başladı. Superonline turknetten nasıl avantajli olabiliyor hala şaşırıyorum. Neyse kurt kışı geçirdi superonlinedan yediği kazığı unuttu. Simdi yüzsüz birsekilde superonlinea geri donucem. (Beni haksız yere icraya verdiler)
Naptın hocam modemi, tv plus'ı vermeyi mi unuttun :kekw: zamanında biz ondan yiyorduk az kala sonra vazgeçtiler bizde kaldı cihaz

kablonet 570tl 2 sene 200mbps taahüt yaptırdım kullanıyorum. Sizlere de tavsiyem makul fiyatta olanlara gecip taahüt yaptırmanız. Yılda en az 3 tane zam haberi görüyoruz artık Türktnetten

Neden verdiler ki? Bir ara ben de adamlara sinirlenip Türknete geçmiştim internet kalitesi leş olunca daha yüksek paraya yine Superonlineye dönmüştüm, şuan ise adamların altyapısı yok mecbur Türk Telekom altyapısından sıkıntılı internete katlanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,368
Üyeler
200,664
Son üye
abiji

Geri