silentwarrior
80+
- Reaksiyon skoru
- 120
ayrıca konunun reklam olduğunu bu kadar belli etmezsin , hani savunma olayını yapmasan belki anlamayacağız
D
Dostum 2 tişörtle zengin olacak halleri yok herhalde. Mesele paranın boyutu değil, firmanın saldım çayıra mevsimi takılması. İllaki darlamak mı lazım basit bir iadeyi onaylatmak için? Neden bu kadar savunuyorsun anlamıyorum gerçekten.
Söylenenlerin hiçbiri yalan değil gelmesi bir hafta sürdü, şimdi iade etmek için de bir o kadar uğraşıyorum.ayrıca konunun reklam olduğunu bu kadar belli etmezsin , hani savunma olayını yapmasan belki anlamayacağızD
bahsettiğiniz markanın tişört hissi reflect studio'nunkiler gibi mi, biliyorsanız eğer reflect studio'yu wwf market falan diye de geçiyordu27 Temmuzdaki iadeyi ancak arayıp zorlayarak onaylatabildim. Ben aramasam üstüne yatacaklardı herhalde 3 kere aradım açmadılar ancak 40 dakika sonra kendileri aradı da öyle halloldu ilgi sıfır. tshirtin savunulacak hiç bir tarafı yok "kötü" sayfadaki renkle gelen renk bile tutmuyor nasıl savunuyorlar anlamıyorum, reklam yapmak gibi bir amacım yok ama aynı fiyata machinist'ten tshirt alabilirsiniz çok daha memnun kalırsınız
hocam onu bilmiyorum ama bu markadan aldığım tshirtler ince kumaş değil kalıbıda çok güzelbahsettiğiniz markanın tişört hissi reflect studio'nunkiler gibi mi, biliyorsanız eğer reflect studio'yu wwf market falan diye de geçiyordu
Zorla mı aldırdım oğlum tshirtleriFirmayı savunduğun kadar babanı savunmamışsındır.
Sahibi benim hocam ondan , reklam falan yok allahını seversen ya ne reklamıayrıca konunun reklam olduğunu bu kadar belli etmezsin , hani savunma olayını yapmasan belki anlamayacağızD
Olm sıkıntı o değil,bir ürünü herkes beğenmek zorunda değil,fakat sorunları görmezden gelip firmayı ölesiye savunmak tam senlik.hocam onu bilmiyorum ama bu markadan aldığım tshirtler ince kumaş değil kalıbıda çok güzel
Zorla mı aldırdım oğlum tshirtleriBoş yorum yapmayın o yüzden isteyen aldı isteyen iade etti isteyen karton dedi banane ben memnunum bu fiyata f/p insanlar ne bekliyor anlamıyorum valla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sahibi benim hocam ondan , reklam falan yok allahını seversen ya ne reklamı![]()
![]()
Savunduğum falan yok dostum ne savunması benimde 1-2 tanesi çok çekti dağıttım sağa sola. Bazı renkleri çekiyor , bazılarına kısa dikim gelmiş olabilir yani ne diyim sorunları var tabi. Genel anlamda ama insanlar %85 memnun o yüzden alınabilir uzatmanın anlamı yok.Olm sıkıntı o değil,bir ürünü herkes beğenmek zorunda değil,fakat sorunları görmezden gelip firmayı ölesiye savunmak tam senlik.
6 kart 1 nakit bölmesi var hocam açıkçası ben beklentim olmadan kartlar tek yerde dursun kaybolmasın diye aldımKartlık güzelmiş bak görmedim ben onu kaç kart alıyor çok kalınlaşıyor mu?