darmosharka bende bi tık daha yakın gibiyim hem ekranı hem ses tuşundan kaynaklı sesi nasıl hocamtop75 kullanıyorum çok memnunum imkanım olsa he almak isterim aşırı ergonomik ve malzeme kalitesi çok iyi
bendeki HE değil sesi çok benzer olmaz o yüzden. ben lube yaptım bide çok memnunum hiçbir şekilde üzmez seni.darmosharka bende bi tık daha yakın gibiyim hem ekranı hem ses tuşundan kaynaklı sesi nasıl hocam
yoksa atk rs7 air mi alsam
şöyle hocam değecek mi aradaki 1800 TL'ye alırım sorun değil de![]()
ATK RS7 Air Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Bütçen yetiyorsa kesinlikle öneririm. Top 75'ten de Aula'dan da kat kat daha iyi bir ürün.
Değer hocam arada fazlasıyla kalite farkı varşöyle hocam değecek mi aradaki 1800 TL'ye alırım sorun değil de
o zaman atk rs7 air siparişi geçiyorum 84hero yola cıkmış iptal edemedim de gelince gönderirim geri artık hatta bi inceler öyle yollarımDeğer hocam arada fazlasıyla kalite farkı var
Aynen öyle siparişini geço zaman atk rs7 air siparişi geçiyorum 84hero yola cıkmış iptal edemedim de gelince gönderirim geri artık hatta bi inceler öyle yollarım![]()
verdim kankam hafta içi gelir beyaz sistemim ama beyaz yok turuncu verdim benden sonra stok bittiAynen öyle siparişini geç