Diego_Pasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 142
sabah yazmıştım merak ediyorum o kadar adam yazıyor mu cidden satılmışsa farklı bir ekran kartı alacam boşuna beklemek istemiyorum yani
bize sıra gelene kadar hüpletmişlerdir ya hayatımda ilk kez ekran kartı alacaktım olana bakYoğunluk Vardır .
ben akşamı bekliyecem olmazsa 5070ti alacaz yapacak bir şey yok hayatta bir kere gelir böyle şanslar zor ihtimalValla ben dün akşam başlık açıldıktan 15 dk sonra falan yazdım cevap hala yok inş başına bi iş gelmemiştir iyidir xd
Aldım ben sabah konuştuğumuz 5070 Ti'ı.ben akşamı bekliyecem olmazsa 5070ti alacaz yapacak bir şey yok hayatta bir kere gelir böyle şanslar zor ihtimal
ben akşamı bekicem öyle alıcam abdullah abi dönüş yapar inşallah ya çok iyi fiyata 5080 istiyordumAldım ben sabah konuştuğumuz 5070 Ti'ı.
kanka bende aldım ya baksana adamlar konu açıldıktan sonra yazmış ben bu gün saat 10 da yazdım beklemeye gerek yok kaptımAldım ben sabah konuştuğumuz 5070 Ti'ı.
Hayırlı olsun ikimize de kartın tasarımı çok güzel.kanka bende aldım ya baksana adamlar konu açıldıktan sonra yazmış ben bu gün saat 10 da yazdım beklemeye gerek yok kaptım![]()
boşverdertlere bak adam cevap alamadım diye konu açıyor tehey
Ne aldınız hocam? Ben de 5070ti arıyorum, işlemci için yazmıştım ben dün akşamHayırlı olsun ikimize de kartın tasarımı çok güzel.