Aktüel ürünler mağazadan alınıyor hocam belki görmüşsünüzdür sabah BİM’im önünde kuyruk oluyor ürün almak içininternetten alınıyomu bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yoksa bime gidipmi almak lazım
Bu arada ürün çok kötü bilginiz olsun montaj hattı vs aşırı işçilik hatası mevcut. Kullanılan anakart en ucuz komponentlerden oluşuyor. Ledi besleyen sürücüler 1 yıl içinde değer kaybediyor ledi ve kartı bozuyor.Aktüel ürünler mağazadan alınıyor hocam belki görmüşsünüzdür sabah BİM’im önünde kuyruk oluyor ürün almak için![]()
Elinizde örneği var mı?Aktüel ürünler mağazadan alınıyor hocam belki görmüşsünüzdür sabah BİM’im önünde kuyruk oluyor ürün almak için
Bu arada ürün çok kötü bilginiz olsun montaj hattı vs aşırı işçilik hatası mevcut. Kullanılan anakart en ucuz komponentlerden oluşuyor. Ledi besleyen sürücüler 1 yıl içinde değer kaybediyor ledi ve kartı bozuyor.
Led sürücülerinde olan sorun yıllardır var bu Çin anakartlarını kullanan tüm markalarda olan bir sorun tamirhaneme gelen ürün çoğunluğu bu markalardan oluşmaya başladı artık. Belki insanımızın alım gücü düşmesi belkide bu ürünlerin diğer markalara oranla hızlı bozulması.Elinizde örneği var mı?
Yani sadece 1 COF panele sahip bir televizyon. 4 COF'lu 24 inç 1080P monitörde bile uzak durun diyoruz normalde. Ama bazılarının ki 5 yıl bile gidiyor, şans işi.
Onvo vb. markaların 42 inç 1080P televizyonlarında ise 2 COF panel var sadece o dahada kötü.
Next (KTC) anakartların kalitesi nasıl? Çok büyük bir OEM üretici ve eli yüzü düzgün televizyonlar. Next'in QLED ve Mini-LED serisi komple aynı anakartı kullanıyor.Led sürücülerinde olan sorun yıllardır var bu Çin anakartlarını kullanan tüm markalarda olan bir sorun tamirhaneme gelen ürün çoğunluğu bu markalardan oluşmaya başladı artık. Belki insanımızın alım gücü düşmesi belkide bu ürünlerin diğer markalara oranla hızlı bozulması.
Nextin ürünlerini sattım geri dönüş olarak sadece bir partide panel arızası çıktı 10 üründen 6 sında panel kısa devreye düştü sorgusuz ürünlerin panelleri farklı bir 0 panel ile değişti (fabrika yakın bana direk fabrikada değişti) . Satış sonrası çoğu firmadan iyiler bence. Anakart olarak şu anda satın alınan tvlerin geri dönüşü olmadı garantisi biten cihazlarda genellikle emmc arızasından tek tük gelen oluyor.Next (KTC) anakartların kalitesi nasıl? Çok büyük bir OEM üretici ve eli yüzü düzgün televizyonlar. Next'in QLED ve Mini-LED serisi komple aynı anakartı kullanıyor.
Elinize konudakiyle bir televizyon geçtiyse yazılımı nasıl?
Next'in 42 inç 1080P televizyonunun paneli belli olmuştu. Sharp SDP'nin 8 COF ve 3 adet geçit çipli panelini kullanıyor. Bu segment için çok fazla kaliteli. Onvo vb. markaların 42 inç 1080P televizyonları sadece 2 COF panel kullanıyor.Nextin ürünlerini sattım geri dönüş olarak sadece bir partide panel arızası çıktı 10 üründen 6 sında panel kısa devreye düştü sorgusuz ürünlerin panelleri farklı bir 0 panel ile değişti (fabrika yakın bana direk fabrikada değişti) . Satış sonrası çoğu firmadan iyiler bence. Anakart olarak şu anda satın alınan tvlerin geri dönüşü olmadı garantisi biten cihazlarda genellikle emmc arızasından tek tük gelen oluyor.
Bazen awox tv de görüyorum sakın almayın 0 ürünlerin yazılımı fabrikada dahi yok Çin’den yazılım bekliyorlar.
Benim sorun yaşadığım ürünler 50 inç pt panel ürünlerdi. Bende travma yarattı mesela o zamandan beri pt panel görünce kaçarım.Next'in 42 inç 1080P televizyonunun paneli belli olmuştu. Sharp SDP'nin 8 COF ve 3 adet geçit çipli panelini kullanıyor. Bu segment için çok fazla kaliteli. Onvo vb. markaların 42 inç 1080P televizyonları sadece 2 COF panel kullanıyor.
2024'te 6.499 TL civarlarına satılıyordu.![]()
Next YE-42020GG4'ün Paneli Belli Oldu!
Artık satışta olmayan bir televizyon ancak yine de Next'e sordum. Sharp JE415D3HA0L panelle birlikte geliyor. https://www.panelook.com/JE415D3HA0L_SDP_41.5_CELL_overview_45550.html Panele bakar bakmaz ilk dikkat çeken şey kesinlikle 8 COF olması. 42 inç 1080P televizyonda 8 COF mükemmel bir...www.technopat.net