Patriot Viper Venom Rgb Pvvr516g60c30 16 GB 12.399 TL

Hoca fikrinden niye bu kadar erken döndün senin hesaba göre 2x24 48 oluyorya benzer fiyata
Ben tek modül yani toplamda 16 GB ram alıncak zannettim ondan, yani 32 GB fazlasıyla yeterli olacaktır zaten

Hoca fikrinden niye bu kadar erken döndün senin hesaba göre 2x24 48 oluyorya benzer fiyata
Aslında buda mantıklı ama bir karşılaştirma videosu olursa ne kadar FPS farkı var mhzler arasında görsek iyi olur

Aslında buda mantıklı ama bir karşılaştirma videosu olursa ne kadar FPS farkı var mhzler arasında görsek iyi olur
Hayır hocam hiç değil, siz oyun bilgisayarı topluyorsunuz 2x olduğu sürece 32 çok rahat yeter. 48 yapayım diye 1.5 kat gecikmeyle, vasat chiplerle uğraşılmaz viperden şaşmayın, mümkünse dual kitlere bakın.

Buyur hocam

Hocam 200 FPS alacağına 180 FPS alıyorsun çok bir fark yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Patriot babadır ya. Son zamanlarda H-die göndermeye başladı ama ona rağmen daha iyi. (A-die'a düzelttimi tekrardan bilmiyorum.)
24 GB tercih ederdim ben olsam
İnsanların RAM darboğazına takılmasından iyidir

Buyur hocam

32 kullanıyoz :D. Bir de Ram latency hikayelide aman aman farketmezde, fps te çok farkediyor.

Buyur hocam

Hocam 200 FPS alacağına 180 FPS alıyorsun çok bir fark yok

Hocam bunlar neden alınmamalıyı destekler nitelikte olmuş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,937
Üyeler