Faustomeister
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 247
Gpt 1 ay ücretsiz alım yapıcam tüm kartlarıma (kredi-bank-ön ödemeli) ödeme reddedildi diyor. bu sorunu nasıl düzeltirim nasıl aşarım
Aynı problem bende'de var uğraşıyorum sabahtan beriGpt 1 ay ücretsiz alım yapıcam tüm kartlarıma (kredi-bank-ön ödemeli) ödeme reddedildi diyor. bu sorunu nasıl düzeltirim nasıl aşarım
Bakiye var mı kartlarda? Olmayınca hata veriyor çünkü, ben karta 100TL bakiye atmıştım öyle kabul etti kartı.Gpt 1 ay ücretsiz alım yapıcam tüm kartlarıma (kredi-bank-ön ödemeli) ödeme reddedildi diyor. bu sorunu nasıl düzeltirim nasıl aşarım
aynı sorun bende de vardı onun bi çözümü olduğunu düşünmüyorum kimisi rastgele 'şu bankayı denedim oldu, şu kartı denedim oldu' diyor ama herkes için geçerli kesin bir çözümü yok sadece dikkat çekmek için olduğunu düşünüyorum şahsen 3 gün falan onla uğraşmıştım denemediğim banka, kredi kartı kalmamıştı en son gidip satın aldımGpt 1 ay ücretsiz alım yapıcam tüm kartlarıma (kredi-bank-ön ödemeli) ödeme reddedildi diyor. bu sorunu nasıl düzeltirim nasıl aşarım
bende aynı şekilde uğraşıyuyorum bankalara ödeme retti dahi düşmüyorAynı problem bende'de var uğraşıyorum sabahtan beri
evet yeterince varBakiye var mı kartlarda? Olmayınca hata veriyor çünkü, ben karta 100TL bakiye atmıştım öyle kabul etti kartı.
Var mı çözümü bilen aydınlatsın lütfenbende aynı şekilde uğraşıyuyorum bankalara ödeme retti dahi düşmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet yeterince var
çözersem buraya çözümünü ileticemVar mı çözümü bilen aydınlatsın lütfen