2 Milyon TL Benzinli Otomatik Geniş Araç Önerisi Boy 205 Kilo 140

Nerenin pazarlıgıymıs o🤣 ayrıca araç ağır kayıtlı. Kaput degisen. Alınmaz kısaca. 500k düşerse cidden düsünülebilir ama düsüp düsecegi 50 60k
günahını vermez gibi geldi 2.5a, ayrıca ağır hasar kayıtlı. sadece kaput değişen diyor da bence çamurluk inmiştir önde şase eğilmiştir tüm hasar önden aldıysa
Evet bazıları çok inatçı oluyor ve diğer alternatifleri gözden kaçırıyor maalesef
Sadece kaputsa elbette iyi olur yalan mı söylüyor bilemem

Evet bazıları çok inatçı oluyor ve diğer alternatifleri gözden kaçırıyor maalesef
1785694145351.webp

airbag patlatmış, şase işlemsiz diyor ama expere sokmak lazım. satarken büyük dert. yani spor durması dışında g26 almanın bi anlamı yok bu kadar hasarlısını. temiz g20 alırsın bu paraya

İnatçılıktan değil babasının oglu musun 3 milyona satacagı arabayı 2500e verecek. Adam da haklı. Alıcısı var her ne kadar mantıklı olmasa da. Dediği gibi sadece kaput değişen ufa hasarlı bir kaza ise o parayı eder.

Alıntıyı görüntüle

airbag patlatmış, şase işlemsiz diyor ama expere sokmak lazım. satarken büyük dert. yani spor durması dışında g26 almanın bi anlamı yok bu kadar hasarlısını. temiz g20 alırsın bu paraya
Ben zaten iyi gözüktüğünden güzel dedim reis önü beni benden alıyor

kavraması bitik araba arıza lambası yakmaz zaten sana sürüşte hissedilir ve yakıt tüketimi olarak dezavantaj olarak döner sana. Bi kere şanzımanın saçma sapan yazılımı araba daha 5 kmye 7 kmye gelirken 2 ye atıyor veya o kmlerde aracı 2 de götürmeye çalışıyor (avm otoparklarında yer ararken mesela)

Mekatronik şans 👍

Kuru kavramanın sıkıntı olmasının sebebi şu; şanzımanın yağ kapasitesi dediğin gibi 2 litre civarı bişey olduğu için çok ısınabilen bi şanzıman. Islak tip kuru tip bu yüzden diyoruz ıslak tipler daha yüksek toleranslarda. Zaten neredeyse yağsız bir şanzıman olması sıkıntı 😄

Adam 2. El alcak bide sonuçta önceki sahibi nasıl kullandı bilemeyiz. Dq200ü bozulmayacak gibi davrandığında işte bu sorunlar ortaya çıkıyor. Şanzıman ısınmadan gazlamak, çok kickdown yapmak, sürekli vites düşürt yükselt pist kullanımı gibi yaptığında sıkıntı oluyor.
Öyle böyle şöyle sıkıntı diyoruz ama en ucuz maliyetli kavrama muhtemelen. Kavrama, volant, basınç tüpü, şanzıman ve mekatronik yağı, işçilik ile 50K civarında. EDC de sadece kuru kavrama parça fiyatı 55K.

Seçenek bol . Ben superb veya t10f tercih ederdim sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,184
Üyeler
201,138
Son üye
oldman

Geri