dock a gerek yok o zaman usb ile de şarj olur değilmi kaptanİkisi de fason aynı ürün sadece marka farkı var, dock için + 1k vermiş olursun manba alırsan.
dock a gerek yok o zaman usb ile de şarj olur değilmi kaptanİkisi de fason aynı ürün sadece marka farkı var, dock için + 1k vermiş olursun manba alırsan.
Tabi ki hocam.dock a gerek yok o zaman usb ile de şarj olur değilmi kaptan
Evet hocam.dock a gerek yok o zaman usb ile de şarj olur değilmi kaptan
Şuanda kolun fiyatı yurt dışı fiyatından da ucuz ben olsam bütçe varsa değerlendiririm.Flydigi vader 4 pro nun yanına yedek olarak alınır mı sizce?
Yedek olarak KP40 alınır. Yoksa direkt rakibi değil.Flydigi vader 4 pro nun yanına yedek olarak alınır mı sizce?
Apex 5 KP70 rakibi dersek, KP40 da Vader 4 Pro ile rakip, TR'deki fiyatlarına bakıp aldanma hepsi şişirilmiş fiyatlar Vader 5 Pro çıktığı için güncel yurt dışı fiyatına bakamıyorum ama yurt dışında aralarında 5-10 dolar civarı fark vardır satıldığı zaman.Yedek olarak KP40 alınır. Yoksa direkt rakibi değil.
Vader 5 Pro ile de KP40D rakip ikisi de 79.99$ ve aynı segmentte. Keşke TR'ye KP40D gelseydi.Apex 5 KP70 rakibi dersek, KP40 da Vader 4 Pro ile rakip olabilir, TR'deki fiyatlarına bakıp aldanma hepsi şişirilmiş fiyatlar Vader 5 Pro çıktığı için güncel yurt dışı fiyatına bakamıyorum ama yurt dışında aralarında 10 dolar civarı fark vardır satıldığı zaman.
BT mod mevcut arkadan BT moda alıp bağlayabilirsin.tablete bağlarken dongle ile nasıl bağlanıyor ? , bluetooth ile olur sanırım varmı bilgisi olan