2025 öncesine kadar eski istiyor benimki de eski vermedi bişey
Sürekli hata veriyor, yavaş çalışıyor ve modeller biraz s*alak gibi arkada farklı modelmi çalışıyor acep
Helloworld kıvamındaki projelerde sorun çıkarmıyor fakat benim 200 .cs dosyalı projeyi görünce hata verip duruyor var bi sıkıntısı2025 öncesi
Agent Router'i ilk kez duydum yeni bir servis sağlayıcı olduğundan modellerin daha kötü çalışması normaldir ama yalan olacağını sanmıyorum
Aldım da site bir tık işkillendirdi. Bir tanesin kankam.Agent Router uygun hesaplara 175 dolar değerinde yapay zeka API kredisi veriyor. Claude ve ChatGPT tarafındaki bazı modelleri destekliyor.
Ne veriliyor?
- $175 API kredisi
- Desteklenen modeller: Claude Opus 5, Claude Opus 4.7, ChatGPT 5.6 Sol
Kimler uygun?
Nasıl alınır?
- 2025’ten önce oluşturulmuş GitHub hesabı isteniyor
- Kayıtta GitHub ile giriş şart gibi duruyor; Gmail / kullanıcı adı ile giriş önermiyorlar
Eski açılmış Github hesabı olanlar kullanabilir (2 ayla kaçırdım) alabilen arkadaşlara hayırlı olsun.
- Siteye git: https://agentrouter.org
- GitHub hesabınla kaydol / giriş yap
- Wallet (Cüzdan) → API Credits bakiyesini kontrol et
- Krediyi gördüysen API anahtarını alıp Claude / ChatGPT (API) tarafında kullan
Cline dan falan terminale de erişimi var çaktırmadan araya kod sıkıştırıp bilgisayarı bile çalarKredileri ben de aldım ama özel/kişisel projeleriniz için kullanmayın, kullanacaksanız da yaptığınız her sohbetin site tarafından erişilebileceğini aklınızdan çıkarmayın
Daha ona bakmaya fırsat bulamadım da bana çok sıkıntılı geldi proje fikirlerinin vs çalınması çok büyük ihtimalCline dan falan terminale de erişimi var çaktırmadan araya kod sıkıştırıp bilgisayarı bile çalar