Selam 18 yaşına bir ay önce girdim liseyi bıraktım açıktan devam ediyorum tek yaptığım evde yat kalk uyan bigisayar başka bir aktivitem yok boyum 178 daha uzayabilceğimi düşünüyorum neyse konumuza gelelim ben uzun zamandır boksör olmak istiyorum amatör den başlayıp profesyonel olmak istiyourm tabi bu konuda bilgi sahibiyseniz nereye başvurabilirim diyelim belediyenin spor salonu bedava mı felan aklımda deli sorular var asıl sormak istediğim size nasıl hayat kalitemi arttırırım, Aşşağıya bir liste bıraktım bur listeden bilgi sahibi olduğunuz konularda yardımcı olursanız sevinirim ayrıca kötü türkçem için özür dilerim 
1 Kişişel bakım ürünleri
sabun,şampuan,yüz temizleme vb ürünler.
2 Spor için vitaminler ve işime yaricak şeyler.
bunu tamamen size bırakıyorum hayatımda hiç spora gitmediğim için danışmak istedim spor öncesi ne almalıyım diye.
3 Giyim kuşam
bunuda size bırakıyorum uygun fiyatlı kalitesi iyi olan bir kaç ayda tüylenip bozulan tişört esofman olmasın lütfen
ayrıca biliyorsanız bana korelilerin giydiği paraşüt ceket midir bilmiyorum onlar nerde satılıyor söyleyebilirmisiniz
Yardım etmek isteyenler bana ulaşabilir gerek yorum gerek özel mesaj yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşşekür ederim, Bütçe aşırıya kaçmadıkca yeter.
1 Kişişel bakım ürünleri
sabun,şampuan,yüz temizleme vb ürünler.
2 Spor için vitaminler ve işime yaricak şeyler.
bunu tamamen size bırakıyorum hayatımda hiç spora gitmediğim için danışmak istedim spor öncesi ne almalıyım diye.
3 Giyim kuşam
bunuda size bırakıyorum uygun fiyatlı kalitesi iyi olan bir kaç ayda tüylenip bozulan tişört esofman olmasın lütfen
ayrıca biliyorsanız bana korelilerin giydiği paraşüt ceket midir bilmiyorum onlar nerde satılıyor söyleyebilirmisiniz
Yardım etmek isteyenler bana ulaşabilir gerek yorum gerek özel mesaj yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşşekür ederim, Bütçe aşırıya kaçmadıkca yeter.