🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.343 TL İdefix - Troy Kart

stick latency 60ms mi yani simdi
Burada 55,9 ms denilmiş, skor olarak da E verilmiş. Bunu referans alırsak evet ama bu yapılan test 2025 Ocak'ta yapılmış, üstüne yazılım güncellemesi alıp "normal" değerlere dönmüş olabilir. Ben de hâlen gecikme olup olmadığından emin olamadığım için almadım, güncel bir test ya da kullanım tecrübesi arıyorum o yüzden.

Burada 55,9 ms denilmiş, skor olarak da E verilmiş. Bunu referans alırsak evet ama bu yapılan test 2025 Ocak'ta yapılmış, üstüne yazılım güncellemesi alıp "normal" değerlere dönmüş olabilir. Ben de hâlen gecikme olup olmadığından emin olamadığım için almadım, güncel bir test ya da kullanım tecrübesi arıyorum o yüzden.
Bluetooth'ta yarısı kadar olup, Dongle'da yüksek olması enteresan gerçekten. Bakalım gelince anlarız ama en kötü kabloyla veya bluetooth ile kullanırım.

KP40 modelini aldım siyah renkte şarj kablosu geldi sadece bende mi böyle ??

brom uykudan uyanınca haber et
Hesap açılış dün + tek mesaj bi düşündürdü. Bunlara bakmamıştım da stoğu biten ürüne şimdi reklam yapmak da garip. Bu kollar indirim duyulmadan 4 gün önce de Trendyolda bu fiyatlarda satılıyodu.

İadelik bir durum var mı şimdi geldi kargom işte olduğum için açıp bakamıyorum. Gecikme olayı çok mu iade etmelik bir durum mu

Hesap açılış dün + tek mesaj bi düşündürdü. Bunlara bakmamıştım da stoğu biten ürüne şimdi reklam yapmak da garip. Bu kollar indirim duyulmadan 4 gün önce de Trendyolda bu fiyatlarda satılıyodu.
maksat stok bitmeden önce yapılan reklam değil zaten, ürün hakkında bilgim yok detaylı da bakmadım ama yeni açılan bir hesap ilk mesajı da ürünü pohpohlamak olunca direkt reklam olduğunu düşünüyorum. O yorumu görüp gamepad almak isteyen birçok kişi olacaktır.

Arkadaş, keyifle bir ürün aldık diye, üzerimizde hakkı kalmasın diye arkadaşa teşekkür amaçlı ve bilgi verme amaçlı mesaj yazınca reklamcı olduk. Bir tane sivri zeka arkasına adam toplamaya çalışıyor ve ağına düşen de oluyor, pes.

Mesajı düzgün Türkçe yerine, şu şekilde yazsam eminim bana reklamcı diyen ortaokul veya lise talebesi kardeşimiz beğeni verirdi:

Brom kaçmaz, baba alet bu, Kauntırda 120 frag yaptırdı kral.

Neyse sivri zekalı kardeşimiz benden ödül olarak bir adet en kralındam "bro" engellemesi kazandı. Hadi brom ayazda kalma...

TR'nin yeni normali bu artık, insan gibi bir şey yazınca ya reklamcı oluveriyorsunuz ya da mesajı yapay zeka yazmış oluyor. Ha bir de ilk mesaj, tek mesaj mantıkları var, aynen devam gençler, müthiş zekalarla komplo teorilerini çökerttiniz. Konuyu açtırmak için dembe'ye ödediğimiz 20 bin TL'nin hakkını aldık ama İncehesap olarak. Trump suikastini ve N11 Bülent Ersoy reklamlarını da ben yaptım. Trendyol ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Yeni reklamlarda görüşmek üzere.

walla bebn kp 40 ile kp 50 aldım sadece kp 50 deneme fırsatım oldu ve sonuç mükemmel
xbox konsolda 9.nesil koldan sonra kp50 olan bile çok hoşuma gitti ve pc kullanıcıları neden xbox kolu alırlar diye şaşırdım , çünkü hep xbox konsolda oynarm oyunları,
bu ürünleri pc için aldım keşke xbox ta olsa ama bu özellikteki kollar xbox ta 7-8-9-10 diye gidiyor fiyatları

Geri