Mantıklı Kredi Seceneği

Reaksiyon skoru
6
Beyler bana 50k 100k bandında ya faizsiz yada cok az faizli kredi lazım zirrat haric hiç bir bankada üyeliğim yok bilgisi olan varmı yardım lazım

Akbank a uzaktan başvurup tamamen her şeyi bankaya gitmeden ( gerekli koşulları sağlıyorsan) uzaktan halledebilirsin. Üstelik faizsiz kredi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangikredi.com a gir. oradan müşteri ol de. adımları takip et. Uzaktan görüntülü görüşme ile mütşeri olunabiliyor. mobilden krediye başvuruyorsun 75 bin e kadar faizsiz veriyordu sanırım.

Akbank a uzaktan başvurup tamamen her şeyi bankaya gitmeden ( gerekli koşulları sağlıyorsan) uzaktan halledebilirsin. Üstelik faizsiz kredi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangikredi.com a gir. oradan müşteri ol de. adımları takip et. Uzaktan görüntülü görüşme ile mütşeri olunabiliyor. mobilden krediye başvuruyorsun 75 bin e kadar faizsiz veriyordu sanırım.
Fazla abartı şekilde koşulları varmı

Kac faizle 3 aylıkmı
yanlıs hatırlamıyorsam.
150.000 - 12 taksit
hesaba yatan : 147.000
3 bin tl civarı bir masraf çıktı.Piyasaya göre düşük geldi bana
Geri ödemede toplam 202,bin küsür. Oran sanırım 3,73 gibiydi
Getir Finans,Enpara,Teb,Akbank(maas müşterisi) bu bankaları kullanıyorum hepsi içinde en uygunu alternatifbanktı buradan çektim

Beyler bana 50k 100k bandında ya faizsiz yada cok az faizli kredi lazım zirrat haric hiç bir bankada üyeliğim yok bilgisi olan varmı yardım lazım
Denizbank hesap aç hocam 25k akbabanktan da 50-25 cekebilirsin 3 ay vadeli

Geri