Bilgisayarımın Kasasının Üstüne Kola Döküldü Ne Yapmalıyım?

Güç vermeyecektin kanka başta yanlış yapmışsın
insanlar garip canlılar hocam ya , adama temizlenmesi lazım diyoruz hala açıldı bir sıkıntı var mı diyor yani :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

marvel rivals oynarken hp victus 1028-nt laptopumun klavyesine en kötü ihtimalle bende 300ml den fazla sprite dökmüştüm işin komik kısmı peçeteyle sildim ve hiç bir şey olmadı pc yi kapatmamıştım bile qweçömhjqwe

şaka bir yana tamirciye git hiç uğraşma çalışacağı varsa da çalışmaz yoksa olmuş bir hata bayılacaksın maalesef o tamir parasını
hayattaki tüm şansını kullanmışsın hocam :D

insanlar garip canlılar hocam ya , adama temizlenmesi lazım diyoruz hala açıldı bir sıkıntı var mı diyor yani :D

orası öyle ama bardak devrildiği gibi içerisinde ki tüm sıvı aniden döküldü ben o korkuyla ve adrenalinle taş çatlasın 2-3 sn de şarj ve hdmi kablosunu hızlıca söküp laptopu baş aşağı çevirmiştim içerisine sıvı geçememişti yüksek ihtimalle o laptopun klavye de ki harflerin arasında ki boşluklar gerçekten çok inceydi oradan yırttım muhtemelen

insanlar garip canlılar hocam ya , adama temizlenmesi lazım diyoruz hala açıldı bir sıkıntı var mı diyor yani
Kapandığı an sıvı temas etmemiş ve hala sağlıklı olabilir ama açıldığı an sıvı direkt kısa devre yapar psu yanmasına sebep olabilir

orası öyle ama bardak devrildiği gibi içerisinde ki tüm sıvı aniden döküldü ben o korkuyla ve adrenalinle taş çatlasın 2-3 sn de şarj ve hdmi kablosunu hızlıca söküp laptopu baş aşağı çevirmiştim içerisine sıvı geçememişti yüksek ihtimalle o laptopun klavye de ki harflerin arasında ki boşluklar gerçekten çok inceydi oradan yırttım muhtemelen
evet muhtemelen ,geçtiyse bile çok az geçmiştir.
Valla iyi refleks verip iyi kurtarmışsın
Zamanla etkisini gösterir. Tuş basmama sorunları vs. çıkabilir

Kapandığı an sıvı temas etmemiş ve hala sağlıklı olabilir ama açıldığı an sıvı direkt kısa devre yapar psu yanmasına sebep olabilir
Su falan olsa yine iyi hocam.
Şeker nemi çeker ve asit'te zamanla korozyon yapar.
İzopropil alkolle kesinlikle bir temizlenmesi lazım

Çalışıyorsa devam

Su falan olsa yine iyi hocam.
Şeker nemi çeker ve asit'te zamanla korozyon yapar.
İzopropil alkolle kesinlikle bir temizlenmesi lazım
Hiç başıma gelmedi gerçekten sıkıntı olay şekerli bir şey dökülmesi, su dökülse kendim temizlerim ama şekeri hiç yaşamadım

Pc kapalıydı zaten döküldüğü zaman açıkken dökülmedi aktif güç yoktu zaten temizledim o an sabah tıkladım güç geliyor fan çalışmıyordu bios vs sıfırlamış sistem şimdi bir sorun yok

Hiç başıma gelmedi gerçekten sıkıntı olay şekerli bir şey dökülmesi, su dökülse kendim temizlerim ama şekeri hiç yaşamadım
Su olsa dediğin gibi hocam ama su dökülse bile her türlü izopropil alkolle temizlenmesi gerekiyor.
Zamanla oksitlenebilir

Pc kapalıydı zaten döküldüğü zaman açıkken dökülmedi aktif güç yoktu zaten temizledim o an sabah tıkladım güç geliyor fan çalışmıyordu bios vs sıfırlamış sistem şimdi bir sorun yok
öyle diyorsan gitme hocam boşver. Temizlemeye vereceğin paranın 3 4 katını verip sıfır anakart alırsın ilerde boşver

Belki adam gerçek hayatta Rust (pas) oynamak istiyodur

yarın birgün bu sorunu yaşayan olursa yazayım pc'yi açmadığınız sürece pc bozulmaz sıvıdan ama elektrik gittiği an kısadevre yaparsa patates olur yani %100 emin olmadığınız sürece sisteme elektrik asla vermeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,306
Üyeler
201,170
Son üye
Punisher|

Geri