🔥İndirim Ryzen 5 7500f - RX 9070 XT - 1 Tb SSD - 850w Beyaz Kasa Sistem 68.325 TL

a620 kesinlikle alma hele bir de o paraları veriyorsan.
Nasıl bişeyler alabilirim hiç bilgim yok wifi ve bluetooth kesinlikle olması lazım 9070xt ya 7800x3d yada 9800x3d olabilir sadece oyun ve tarayıcıda dolaşma amacım ne önerebilirsiniz 110k bandlarında daha ucuzuda olabilir

Beyler bu kuark side oem sistemine wifi ve bluetooth için a620anakarta geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklımı veyahut 110 120bin bandına güzel 9070xtli sistem önerisi olan varmıdır axess karta taksit olan bir yerlerden
a620 en giriş anakart. 110-120bin fiyat aralığı da fazla bence 9070xt için daha uyguna toplayabilirsin

işlemci iyi olursa sevinirim metin2 tarzı oyunlar oynuyorum donma kasma istemiyor aradada hikayeli oyunlarda oynuyorum

Banım yanlış bilgilendirmeden değildi ikidir yazıyorsun. Ben 32 bine bal gibi düşer dedikten 9 gün sonra 30 bine satıldı ve öyle bir iki kişi değil onlarca stok vardı, 2 saat falan devam etti indirim. Yanlış bilgilendirmeyi yapan sensin banın yanlış bilgilendirmeden diyerek

Hadi abim ben daha senin yazdıklarına yanıt vermeyeceğim. Yürüyen ragebait.
Banın yanlış bilgilendirmedendi korkma yanlış yapmaktan yapmışsındır kimse seni yanlış yaptın diye yargılamaz sen yanlışını kabul etmeyen herhangi bir adamsın..

Banın yanlış bilgilendirmedendi korkma yanlış yapmaktan yapmışsındır kimse seni yanlış yaptın diye yargılamaz sen yanlışını kabul etmeyen herhangi bir adamsın..
Hayır değildi :D umarım bir mod gelip sana söyler banımın yanlış bilgilendirmeden olmadığını. O konuda uyarı bile almadım yanlış bilgilendirmeden

işlemci iyi olursa sevinirim metin2 tarzı oyunlar oynuyorum donma kasma istemiyor aradada hikayeli oyunlarda oynuyorum
enucuzsistem diye bir site vardı oraya bakabilirsin güncel piyasayı çok takip etmiyorum. 100k üstüne 7800x3d 9700x'li sistem bulursun muhtemelen. Ama kesinlikle a620'den uzak dur.

Hayır değildi :D umarım bir mod gelip sana söyler banımın yanlış bilgilendirmeden olmadığını. O konuda uyarı bile almadım yanlış bilgilendirmeden
Tamam biz uyaralım insanları.

Bu arkadaş zaman zaman bilgisi olmamasına ve takip etmemesine rağmen bazı konularda yanlış bilgilendirme yapabiliyor konularında ve mesajlarında bunun bilincinde olarak dikkate alınız. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,277
Üyeler
201,163
Son üye
j78573084

Geri