Çerçeve Yasa Meclisten Geçti

Sehitlerin kemikleri sizliyor. Ozgur ozelin yaptigini da sahsen unutmayacagim.
Oylamaların tamamını canlı izledim. İyi Parti, tepelerinde akbabalar uçuşurken kürşadın 40 çerisi misali tek başına mücadele verdi mecliste. Bir Türk vatandaşı olarak ben onlardan razıyım bu saatten sonra.

Oylamaların tamamını canlı izledim. İyi Parti, tepelerinde akbabalar uçuşurken kürşadın 40 çerisi misali tek başına mücadele verdi mecliste. Bir Türk vatandaşı olarak ben onlardan razıyım bu saatten sonra.
Helal olsun ne diyeyim. Mansur yavasi cikarirlar heralde onlar tek çare. Mansur yavas verdj mi evet oyu bilion mu ? Ben baktim da goremedim

Helal olsun ne diyeyim. Mansur yavasi cikarirlar heralde onlar tek çare. Mansur yavas verdj mi evet oyu bilion mu ? Ben baktim da goremedim
Vermedi. İmamoğlu verdi galiba hatta eşi de İmamoğluna kızgın paylaşım yaptı Yüzümüzü millete dönelim diye öyle birşeydi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İYİ partiliyiz artık

Birinci ihtimal, bu yasaya hayır oyu vermesi sebebiyle halkın yöneleceği partiler operasyon kıskacında olacaktır kanımca. Bugün olmasa bile ileriki dönemlerde.

İkinci ihtimal, AKP bu işi daha önce yaptığı gibi seçime yakın bozacak ve MHP'ye giden kitlesini geri alacak. Aşağı yukarı %7 düzeyinde bir oy oranı söz konusu.

Şunu da ekleyeyim, 2009-2015 yılları arasındaki çözüm süreci dönemde bundan daha rezil uygulamalar yapıldı, ki etkileri hâlâ devam ediyor. Bu süreç ve uygulamaların mimarı olan parti, 7 Haziran 2015 seçimlerinde %40 oy aldı. Yani asıl mesele milli bilinçten yoksun bir toplum. Tepki hem sosyal alanda hem de sandıkta yok.

Ne CHP den ne Yeni Partiden bir halt olmaz.Ellerim kırılsaydı da CHP oy atmasaydım.Bunların kendi iç sorunları bitmez.Hepsi birbirinin ayağını kaydırma derdinde.Ülkeyi düşündükleri yok, iktidar olma gibi dertleri yok.Asla halkı anlamıyorlar.Koltuk, para, mevki hırsına kapılmışlar.İyi ki iktidar olmamışlar.Daha şimdiden böylelerse başa geçtiklerinde kaos olurmuş.Koyun ve cahil dedikleri kitle şunlardan daha akıllı.Bu kafayla 20 sene daha iktidar olamazlar zaten.Önümüzdeki seçime kadar İyi Parti bozmazsa ona oyumu atıcam.

Ne CHP den ne Yeni Partiden bir halt olmaz.Ellerim kırılsaydı da CHP oy atmasaydım.Bunların kendi iç sorunları bitmez.Hepsi birbirinin ayağını kaydırma derdinde.Ülkeyi düşündükleri yok, iktidar olma gibi dertleri yok.Asla halkı anlamıyorlar.Koltuk, para, mevki hırsına kapılmışlar.İyi ki iktidar olmamışlar.Daha şimdiden böylelerse başa geçtiklerinde kaos olurmuş.Koyun ve cahil dedikleri kitle şunlardan daha akıllı.Bu kafayla 20 sene daha iktidar olamazlar zaten.Önümüzdeki seçime kadar İyi Parti bozmazsa ona oyumu atıcam.

2023 seçimlerinde ben de İYİ Parti'ye oy verdim ve Meral Akşener'in istifasını yanlış buluyorum. Çünkü sorun ne İYİ Parti'de ne de Meral Akşener'deydi. Benim merak ettiğim bir kaç soru var.

1) Bu olayın çiban başı "görünürde" MHP, destek veren AKP fakat suçlu neden CHP, Yeni Parti, Özgür Özel ya da bir başkası?

2) CHP gelirse Öcalan serbest kalacak! diye yaygara koparan bir ittifak ve akıl küpü kitlesi şimdi böyle bir yasayla geliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek yerine suçlu neden yine bir başkası oluyor?

3) Yukarıdaki mesajımda da belirttim. Bundan daha rezil durumlar gerçekleştiği halde 7 Haziran 2015 seçimlerinde AKP %40 oy aldı. Bu oran, ülkeyi düşündükleri için ultra zeki kitlesinin AKP'ye armağanı mıydı?

4) Bu despotlukta önümüze sandık gelirse eğer, AKP ve MHP'nin toplamda %45 ve üzeri oy almasının sorumlusu yine bir başkası mı olacak? Tepki olarak Zafer Partisi ve İYİ Parti'ye yönelmeyen seçmenin fanatikliğinin sebebi CHP, Yeni Parti ya da Özgür Özel mi diyeceğiz?

Son düzenleme:
Vermedi. İmamoğlu verdi galiba hatta eşi de İmamoğluna kızgın paylaşım yaptı Yüzümüzü millete dönelim diye öyle birşeydi
Imamoglu inanilmaz ya gercekten kilicdar mi olmak istiolar anlamiyorum

Isin kotu yani cogu kisi ne oldugunu bilmiyor

Ben oy kullanmicam galiba 28 de nasıl bir döngünün içerisindeyiz bilemiyorum. Herkesin işi gücü koltuk, kimse partisine sahip çıkmıyor. Hele bu Özgür Özel'in donekligine çok sinir oldum.

Ben oy kullanmicam galiba 28 de nasıl bir döngünün içerisindeyiz bilemiyorum. Herkesin işi gücü koltuk, kimse partisine sahip çıkmıyor. Hele bu Özgür Özel'in donekligine çok sinir oldum.
Kral mecbur bu tayfaya karsi verilmesi lazim ki vatan hainliginin bedelini odesinler. Herkes vatanini sevmek zorunda degil ama bu sekilde insanlari kandirmaya haklari yok

Chp den ayrilip chp oldular kilicdaroglunu elestirip onun gibi olmak ..

Kral mecbur bu tayfaya karsi verilmesi lazim ki vatan hainliginin bedelini odesinler. Herkes vatanini sevmek zorunda degil ama bu sekilde insanlari kandirmaya haklari yok

Chp den ayrilip chp oldular kilicdaroglunu elestirip onun gibi olmak ..
Reis böyle oylar değil vatan bölünüyor yalnız

2023 seçimlerinde ben de İYİ Parti'ye oy verdim ve Meral Akşener'in istifasını yanlış buluyorum. Çünkü sorun ne İYİ Parti'de ne de Meral Akşener'deydi. Benim merak ettiğim bir kaç soru var.

1) Bu olayın çiban başı "görünürde" MHP, destek veren AKP fakat suçlu neden CHP, Yeni Parti, Özgür Özel ya da bir başkası?

2) CHP gelirse Öcalan serbest kalacak! diye yaygara koparan bir ittifak ve akıl küpü kitlesi şimdi böyle bir yasayla geliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek yerine suçlu neden yine bir başkası oluyor?

3) Yukarıdaki mesajımda da belirttim. Bundan daha rezil durumlar gerçekleştiği halde 7 Haziran 2015 seçimlerinde AKP %40 oy aldı. Bu oran, ülkeyi düşündükleri için ultra zeki kitlesinin AKP'ye armağanı mıydı?

4) Bu despotlukta önümüze sandık gelirse eğer, AKP ve MHP'nin toplamda %45 ve üzeri oy almasının sorumlusu yine bir başkası mı olacak? Tepki olarak Zafer Partisi ve İYİ Parti'ye yönelmeyen seçmenin fanatikliğinin sebebi CHP, Yeni Parti ya da Özgür Özel mi diyeceğiz?
Yorumum konu içeriği ile alakalı değildi.CHP ve Yeni Partiyi bağımsız olarak eleştirdim.Şimdi konuya ve sorularına dönecek olursam, bütün herşeyin sorumlusu MHP ve AKP tabi ki.Özellikle iktidarın maşa olarak kullandığı MHP sürecin fitilini ateşledi.Baktılar iktidarın gücü zayıflıyor onu nasıl tekrar başta tutarız diye DEM seçmenin oylarına talip oldular.Koltuk için ülkenin kaderiyle oynamaktanda çekinmiyorlar.Çünkü ellerindeki bu güç arka planda çok anlam ifade ediyor.Halkın gördüğü sadece yüzeysel ve basit şeyler.İktidarın başta kalması AKP'nin ötesinde bir mevzu.Ne anlaşmalar, ne vaadler, ne planlar, ne projeler, ne sözler var kim bilir.ABD'nin çıkarları ne?, Orta doğudaki görevimiz ne?, Türkiye'nin doğusunda ne planlandı? Hepsi muamma.Bir şekilde iktidarda kalmaları lazım.Bununda yolunu DEM'den yaparak sağlıyacaklar.Sorularına tek tek yanıt vermek yerine topluca yanıt vermeyi tercih edicem.MHP ve AKP kadar en az CHP ve Yeni Partide suçludur.Çünkü süreci iyi yönetemediler.Bakınız 2023 seçiminde iktidar, muhalefeti gözden düşürmek için milliyetçiliği ön plana alarak, muhalefeti terörist ilan etti.Seçim sonrası kendi söylediklerinin tersini yaptılar.CHP bu konunun üzerine yeteri kadar gitmedi ve eleştirmedi.Barış süreci açıldığı vakit gene ortada kalmayı tercih etti.Neden çünkü kürtlerin oylarını kaybetmeyi göze alamadılar.Oysa ki bir önceki seçimi milliyetçilerin oyları kazandırmıştı.Bunu bildikleri halde riski alamadılar.CHP korkak bir partiden başka bir şey değil.İktidar olmaya cesaretleri yok zaten.Son 30 senedir CHP asla dik duruşlu, omurgalı, masaya yumruğunu vuran bir parti olmadı.Bu yüzden suçlular.Yeni partide aynı şekilde.Sosyal medyada Özgür Özel eleştiri bombardımanına tutuluyor.Neden çünkü insanlar ondan da ümidini kesti.Baktılar ki o da halkı dinlemiyor, o da saçmalıyor.Al birini vur ötekine.Halkın görmek istediği net bir muhalefet parti.Bunu başaran şuan sadece iki parti var birisi Zafer diğeri İyi parti.Seçimde halk tarafını buna göre seçecek.Ekonomi, geçim sıkıntısı, zamlar, vergiler halkın oy verirken tercihini o kadar etkilemediğini gördük.CHP zaten kendi kendini bitirdi.Her gün birinin itirafı, birinin diğer partiye geçisi, birine operasyonu, birinin kavgası, birinin parti içi saçma sapan açıklamasını, birinin hırsızlığını dinliyoruz.Yeni Partide bu karar ile birlikte kendini bitirdi.Zaten Özgür Özel, CHP'deyken bile gücünü kaybetmeye başlamış, çatırdamalar olmuştu.Şimdi hayatta barajı geçemez.Muhalefet olarak en güçlü olarak İyi Parti kaldı.O da bu süreci iyi yönetebilir ve iyi bir aday çıkarabilirse.Yoksa gene AKP kazanıcak paşa paşa.Ben bile gider ona atabilirim o derece sinirliyim muhalefete.Halka boşuna suç atmasın kimse.23 senedir aynı parti iktidardaysa bu muhalefetin beceriksizliği ve halkı ikna edemeyişinden dolayıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,307
Üyeler
201,170
Son üye
Punisher|

Geri