GPU Tweak 2 nasıl kullanılır

Mirlex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
arkadaşlar bu gpu tweak 2 uygulamasında benim ekran kartım gaming modda normali silent mod mu olmalı normal modu nedir öneriniz nedir dün 83 dereceyi gördüm ondan dolayı soruyorum

OC Mode: otomatik olarak yüksek frekansa çıkarır.
Gaming Mode: OC kadar olmasa da frekansı yükseltir.
Slient Mode: frekansı düşürür sessiz çalışmasını sağlar.
Ek olarak sıcaklık sorununuz için sağ alttaki Advanced Mode'a tıklayın Fan Speed(%)'nin yanında User Define'ı seçin ve kaç derecede yüzde kaç dönmesini istiyorsanız değerleri girin. Sıcaklık değeriniz yüksek (83) mesela 70 in üstünde fanların daha fazla çalışmasını sağlayabilirsiniz. Hangi kartı kullanıyorsunuz? Kasanızın hava akışı nasıl?

83 dereceyi gördüm bunda sakınca varmıdır sizce hangi moda almalıyım normali hangi modda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela şuan sadece google takılıyorum 53 derece

83 dereceyi gördüm bunda sakınca varmıdır sizce hangi moda almalıyım normali hangi modda

mesela şuan sadece google takılıyorum 53 derece
Hangi kartı kullanıyorsunuz? Düzenleme yaptım sonunu okuyabilirsiniz.

Hangi kartı kullanıyorsunuz? Düzenleme yaptım sonunu okuyabilirsiniz.
asus tuf rtx 2060 çalışma mhz i 1710

Ek olarak sıcaklık sorununuz için sağ alttaki Advanced Mode'a tıklayın Fan Speed(%)'nin yanında User Define'ı seçin ve kaç derecede yüzde kaç dönmesini istiyorsanız değerleri girin. Sıcaklık değeriniz yüksek (83) mesela 70 in üstünde fanların daha fazla çalışmasını sağlayabilirsiniz. Hangi kartı kullanıyorsunuz? Kasanızın hava akışı nasıl?
kasam cooler master pro 3 ve sadece kasanın 2 fanı var önde ve arkada olmak üzere ama elimi içeri soktuğumda hava akışı güzel gibi geliyor peki fanları daha hızlı çalıştırmam ekran kartına zarar vermez mi ömrü bitmez mi sizce gaming moddan silent moda almalımıyım

asus tuf rtx 2060 çalışma mhz i 1710

kasam cooler master pro 3 ve sadece kasanın 2 fanı var önde ve arkada olmak üzere ama elimi içeri soktuğumda hava akışı güzel gibi geliyor peki fanları daha hızlı çalıştırmam ekran kartına zarar vermez mi ömrü bitmez mi sizce gaming moddan silent moda almalımıyım
Ekran kartının ömrü öyle çabuk çabuk biten şeyler değildir :D büyük ihtimal daha yarısına gelmeden sistem değiştirirsiniz. Silent Mode'a alırsanız fanlar daha yavaş döner sessiz çalışır frekans düşer performans kaybı yaşarsınız ısı konusunda da kazanç yaşayacağınızı sanmıyorum. OC Mode'a bile alabilirsiniz fakat fan ayarı yapmanız gerek dediğim gibi User Define'dan fan ayarı yapın. Kasanız gayet iyi

Ekran kartının ömrü öyle çabuk çabuk biten şeyler değildir :D büyük ihtimal daha yarısına gelmeden sistem değiştirirsiniz. Silent Mode'a alırsanız fanlar daha yavaş döner sessiz çalışır frekans düşer performans kaybı yaşarsınız ısı konusunda da kazanç yaşayacağınızı sanmıyorum. OC Mode'a bile alabilirsiniz fakat fan ayarı yapmanız gerek dediğim gibi User Define'dan fan ayarı yapın. Kasanız gayet iyi
reis peki fan ayarı şuan defaultta onu kaç yapmam gerek bir de bir şey sormak istiyorum internete baktığımda temel frekans 1365 yazıyor fakat benimki 1710 çalışıyor normal mi szide bakabilirmisiniz

user define nedir kusura bakmayın bilmiyorum sizi yoruyorum daha yeni topladdık pcyi biraz endişelendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,089
Üyeler
186,452
Son üye
yakalan54
Geri