d0zza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 549
Visa 1000 ile bu rakama iniyor.
3-5 metre boruda 5 dakika yeterli bile. 20 metre olsa neyse. 15-20 dakika vakumu ne yapacaksınız? Zaten 3 dakika içinde basınç eksiye düşüyor.Yetkili servise mutlaka vakum yaptırın. 15 20dk yapılması gerekli.
Kaira Plus DTXR35P 12000 BTU/h A++ Wifi Inverter Super Ionizer Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)Plus modeli de var onu da tercih edebilirsiniz ekstra iyonizer ile hava temizleme ve 4 yönlü otomatik salınım var kasası da farklı ne kadar iyi bilmiyorum ama.
Evet bende de kaira 12000 var geçen sene aldım memnunuz ama plus yeni seri galiba fiyat farkı çok azKaira Plus DTXR35P 12000 BTU/h A++ Wifi Inverter Super Ionizer Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)
şu ürün mü hocam
aralarındaki farkı biliyormusunEvet bende de kaira 12000 var geçen sene aldım memnunuz ama plus yeni seri galiba fiyat farkı çok az
1-2 özellik var yukarı yazdım ve kasası yenilenmişaralarındaki farkı biliyormusun
Baymak Elegant Aır 12000 Btu A++ İnverter Klima (Montaj Dahil)Evet bende de kaira 12000 var geçen sene aldım memnunuz ama plus yeni seri galiba fiyat farkı çok az
Kaira plus bundan da üst model diye biliyorum, bendeki normal denk olabilir ama baymak da wifi var mı bilmiyorum.Baymak Elegant Aır 12000 Btu A++ İnverter Klima (Montaj Dahil)
baymak mı kaira mı peki ?
Olay sadece basınç değil toz tanesi nem vb şeyler de etkili.3-5 metre boruda 5 dakika yeterli bile. 20 metre olsa neyse. 15-20 dakika vakumu ne yapacaksınız? Zaten 3 dakika içinde basınç eksiye düşüyor.