🔥İndirim Shark Ninja Nc300eu 7in1 Dondurma Makinesi 3 Adet Dondurma Kabı 9599 TL

palermo

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
39
Tik hızında 400 TL kupon ile sepette düşüyor.

1000028986.webp

Son düzenleme:
Dolaba atarım meyveyle sütü karıştırıp 10k nedir ya

O paraya evimizin altındaki dondurmacıdan bıkana kadar dondurma yerim :oops:

Ha bu arada evde çok basit dondurma yapabilirsiniz, yapay zekaya sormanız yeterli. Buna para verenini yurt dışına paramızı çarçur ediyor diye vatandaşlıktan çıkartmak lazım.

Dolaba atarım meyveyle sütü karıştırıp 10k nedir ya
Blender çek dolaba yapıştır geç 😂 2-3sene sonra fritöz gibi buda 1 k düşer adam 5 almış 2021 2026 1.000 TL kadar geriledi teknoloji heryerde tıklıyorlar.

Blender çek dolaba yapıştır geç 😂 2-3sene sonra fritöz gibi buda 1 k düşer adam 5 almış 2021 2026 1.000 TL kadar geriledi teknoloji heryerde tıklıyorlar.
Kim uğraşır ki dondurma yapmakla. Saçma bir ürün olmuş

Ürün 10 senedir belki daha fazladır var.Hep aynı fiyattaydı , yurt dışında da çok popüler.Dondurma seviyorsanız , yeme içmenize dikkat ediyorsanız bu fiyat çok uygun böyle bir ürüne.

Bende ürünü sizin gibi, "La bu dondurma yapmıyor, sadece Blender görevi görüyormuş, böyle dondurma makinesi mi olur, bu bildiğin Blender" düşüncesindeyken satın aldım, 8 Aydır evimde en yoğun kullandığım cihazdır kendisi, dondurma hastası biri olarak, iyiki almışım diyorum, istediğim aromadaki dondurmayı kendim doğal içeriklirle hazırlayıp, canım istedikçe çıkarıp 2 Dakikada dondurma olarak yiyorum. Asla normal Blender aynı kıvamı vermiyor, ürün şiddetle tavsiye olunur

diğer markalar el atınca air friyer gibi ucuzlar diyorum tek olayı bıçakları ztn.Üstündeki tuşlar bıçakların dönüş hızının farklı versiyonları sadece.

Tik hızında 400 TL kupon ile sepette düşüyor.

Alıntıyı görüntüle
Biraz daha koyar şundan alır ticarete atılirdim.

Geri