Yardımcı Olurmusunuz Kardeşlerim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Selamlar arkadaşlar şöyle bir sistem düşündüm size danışmak istedim çok anlamam
Gigabyte rtx 5070 12gb (ikinci el 6 aylık kfg 28 k)
AMD ryzen 5 7500 f
Termalright asassin x120
MSI pro b650m e ATX
Patriot Bipper venom 16 GB 6000 mhz cl30
Lexar 1 TB M2 ssd
Kasa şuan yok bunlara uygun bir kasa önerirseniz sevinirim ve psu kasa PSU 7 8 k geçmezse güzel olur önerileriniz varmıdır klavye mouse kulaklıkta önerirseniz sevinirim Max 2 k tanesi

Son düzenleme:
AMD ryzen 5 7500 f
Termalright asassin x120
MSI pro b650m e ATX
Lexar 1 TB M2 ssd
Kasa şuan yok bunlara uygun bir kasa önerirseniz sevinirim ve psu kasa PSU 7 8 k geçmezse güzel olur önerileriniz varmıdır
parçaların fiyatları nedir

E.k 28 k
Ram 12k
SSD 7k
Soğutucu 1k
Anakart 4.5 k
İşlemci 7 k
Ekran kartını 28K’ya çok iyi bulmuşsun, sistem de gayet iyi toplanmış. Ama kasa + PSU ile 60 bini aşıyor. Alacaksan 1 ay kadar indirim kovala, parçaları parça parça toplarsan daha iyi fiyat yakalayabilirsin. Kasa için DeepCool CC561 iyi duruyor, 650W 80 Plus Bronze sertifikalı ve yaklaşık 4K.

Yardım

Son düzenleme:
AMD ryzen 5 7500 f
Termalright asassin x120
MSI pro b650m e ATX
Lexar 1 TB M2 ssd
Kasa şuan yok bunlara uygun bir kasa önerirseniz sevinirim ve psu kasa PSU 7 8 k geçmezse güzel olur önerileriniz varmıdır klavye mouse kulaklıkta önerirseniz sevinirim Max 2 k tanesi
kasa ve psu hakkında fikrim yok ama kulaklık alacaksan hyper cloud 3 alabilirsin(bütçeni aşıyormu şuan bilmiyorum ama öneriri) klavye ve mouse içinse wraithtan bakabilirsiniz tavsiyem atk dragonfly a6 plus ile weikav wk75 bakabilirsiniz

Ekran kartını 28K’ya çok iyi bulmuşsun, sistem de gayet iyi toplanmış. Ama kasa + PSU ile 60 bini aşıyor. Alacaksan 1 ay kadar indirim kovala, parçaları parça parça toplarsan daha iyi fiyat yakalayabilirsin. Kasa için DeepCool CC561 iyi duruyor, 650W 80 Plus Bronze sertifikalı ve yaklaşık 4K.
Aslında akvaryum kasa istiyorum bana hem bundan hemde 1.5 2 k klavye onerirmisin birde parcalae uyumludur değilmi birbirine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa ve psu hakkında fikrim yok ama kulaklık alacaksan hyper cloud 3 alabilirsin(bütçeni aşıyormu şuan bilmiyorum ama öneriri) klavye ve mouse içinse wraithtan bakabilirsiniz tavsiyem atk dragonfly a6 plus ile weikav wk75 bakabilirsiniz
Teşekkür ederim

.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri