1.5m - 1.7m TL Bütçe ile Geniş, Düşük Km Otomatik Araç Önerisi

Natiase

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar herkese,
Yakın zamanda araç almayı planlıyorum fakat boy faktöründen dolayı iç mekan ferahlığı ve ergonomi benim için ilk sırada geliyor. Başlıkta belirttiğim kriterlere uygun araç tecrübesi veya önerisi olanların fikirlerini merak ediyorum.

Aradığım temel kriterler şunlar:

Bütçe: 1.500.000 TL civarı (Zorlarsam en fazla 1.700.000 TL)

İç Mekan & Hacim: Boyum 1.95 m. Sürücü koltuğu gerideyken tavan mesafesi basık olmayan, bacak/diz mesafesi rahat ve arkamdaki alanı tamamen öldürmeyecek ferah bir kokpit gerekiyor.

Vites: Otomatik.

Yaş & Kilometre: Düşük kilometreli, mümkünse güncel model (10-15 yıllık yıpranmış araçlar kesinlikle düşünmüyorum).

Kasa Tipi: Geniş C/D sedan, C/D-SUV veya geniş B segment alternatiflerine açığım. Kronik sorunu az, şanzımanı ve motoru çok üzmeyecek seçenekler önceliğim.

Bu bütçe aralığında özellikle uzun boylu kullanıcıların bizzat deneyimlediği, baş/bacak mesafesinde konfor sunan model tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Aktif olarak 19 tucson kullanıyorum genişlik olarak falan geniş, kondoru falan da yerinde, baş mesafesi de güzel fakat büyük araba olmasına ragmen otururken biraz zorluk yaşayabiliyorum. Bindikten sonra sorun kalmıyor ama. Kullanıcı deneyimi olarak yazdım, boy 195 civari benimde.

Kronikleri nelerdir ekstra yaşadığın sorun sıkıntılar vs var mı

Selamlar herkese,
Yakın zamanda araç almayı planlıyorum fakat boy faktöründen dolayı iç mekan ferahlığı ve ergonomi benim için ilk sırada geliyor. Başlıkta belirttiğim kriterlere uygun araç tecrübesi veya önerisi olanların fikirlerini merak ediyorum.

Aradığım temel kriterler şunlar:

Bütçe: 1.500.000 TL civarı (Zorlarsam en fazla 1.700.000 TL)

İç Mekan & Hacim: Boyum 1.95 m. Sürücü koltuğu gerideyken tavan mesafesi basık olmayan, bacak/diz mesafesi rahat ve arkamdaki alanı tamamen öldürmeyecek ferah bir kokpit gerekiyor.

Vites: Otomatik.

Yaş & Kilometre: Düşük kilometreli, mümkünse güncel model (10-15 yıllık yıpranmış araçlar kesinlikle düşünmüyorum).

Kasa Tipi: Geniş C/D sedan, C/D-SUV veya geniş B segment alternatiflerine açığım. Kronik sorunu az, şanzımanı ve motoru çok üzmeyecek seçenekler önceliğim.

Bu bütçe aralığında özellikle uzun boylu kullanıcıların bizzat deneyimlediği, baş/bacak mesafesinde konfor sunan model tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
1.6 bluehdi eat6 kombinasyonuyla beraber peugeot 3008 önerebilirim.Eğer çevrenizde ya da test edebileceğiniz bir yer varsa 3008i bir deneyin.Kronikleri ise diğer dizellerde de olan dpf sorunları vs.Kendi başına özel bir kroniği yok gibi bir şey.Konforu gayet iyidir.Üretim kalitesi fena değildir.

Geri