Iki Sistem Arasından Sizce Hangisini Almalıyım ?

napim canımın o zaman site çek kabul ediyosa yazayım 100klık çek cepte sıcak para yoksa tek çare taksit
tamamda anlamadıgın nokta şu kanunen sitelerde taksit yok hepsinde vade farklı taksit var istedigin gamegaraj sistemine 6 taksit ile 125 bin tl oluyor 100 bin degil önce taksit farkını gör vadesiz taksit yok ortada avantajda yok dolayısı ile

1786882923768.webp

Kalabalık bir şehirde değilsen çok fazla uğraşırsın. 2-3 ay öncesinde falan kendi ramlerimi 2. el almayı denedim pg ile satan maksimum piyasaya göre -+3 bulabildim. Sonra indirim denk geldi piyasadan 5-6 bin lira ucuza 3 taksitle aldım. Şu anda bakıyorum durum çok benzer. Çok çok uğraşsam belki biraz daha ucuza alabilirdim ama uğraştığıma değmezdi.

tamamda anlamadıgın nokta şu kanunen sistelerde taksit yok hepsinde vade farkılı taksit var istedigin gamegaraj sistemine 6 taksit ile 125 bin tl oluyor 100 bin degil önce taksit farkını gör vadesiz taksit yok ortada

Alıntıyı görüntüle
oem paket almam şart değil parçaları tek tek alır vadesi yerlden bulurum bulamazsam da kafa hesabı yapar çıkarım işin içinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kalabalık bir şehirde değilsen çok fazla uğraşırsın. 2-3 ay öncesinde falan kendi ramlerimi 2. el almayı denedim pg ile satan maksimum piyasaya göre -+3 bulabildim. Sonra indirim denk geldi piyasadan 5-6 bin lira ucuza 3 taksitle aldım. Şu anda bakıyorum durum çok benzer. Çok çok uğraşsam belki biraz daha ucuza alabilirdim ama uğraştığıma değmezdi.
akdenizde güzel bi şehirdeyim

oem paket almam şart değil parçaları tek tek alır vadesi yerlden bulurum bulamazsam da kafa hesabı yapar çıkarım işin içinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

akdenizde güzel bi şehirdeyim
Yani 2. el denemekte fayda var ben denedim kasayı alabildim sen belki bütün sistemi 2. el dizebileceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,721
Üyeler
202,698
Son üye
erenyann61
Geri