tursulubaklava
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
SORUN: Bütün stress testlerimden başarı ile geçmişti sistemim (OCCT ile tüm sistemi yüke soktum kompleli ayrı ayrı - Furmark hiç sıkıntısız saatlerce - prime95 - cinebench - memtest86 - crystaldisk ile ssd yi bile kısacası tüm sistemi baştan aşağı teste soktum bikaç oyun oynadım pc de sıkıntı yoktu) bu gün bu sisteme cs kurdum oyunu açtım ayarlarımı yapıyordum tam gelişmiş grafik ayarları sekmesinde ayar çekiyorken ekran kapandı (kapandı diyorum sinyal gitti demiyorum monitor power saving mode a geçti) ardından kulaklığıma bozuk hoparlör sesi geldi ve pc yi kullanamıyordum kasada herhangi bi değişiklik yoktu sadece normal çalışıyor gibi açıktı yeniden başlatmak için resret tuşunu kullandığımda görüntü yine yoktu ama güç düğmesinden açığ kapattığımda tekrardan görüntü alabiliyordum üstüne furmark ve cinebench te bidaa test ettim sıkıntı olmadı pubg falan girdim ordada sıkıntı yoktu sadece cs de oluyor. kartı undervolt ile kullandım frekanslarını kıstım gücünü kıstım arttırdım... MPO fix tool TDR fix toll vesire kullandım... ama sonuç hep aynı sadece cs de böyle saçma sapan bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
rx 6900 xt
13600kf
ddr4 2x16 gb 3600 mhz ram
msi pro b760 2 ddr4
high power performance gd 850w 80+ gold psu
(BIOS güncel
DDU ile tekrar son kararlı driver ı kurdum
sistem çok yükede girmiyor ısınma sorunum vesire de yok hotspot da fırlamıyor)
rx 6900 xt
13600kf
ddr4 2x16 gb 3600 mhz ram
msi pro b760 2 ddr4
high power performance gd 850w 80+ gold psu
(BIOS güncel
DDU ile tekrar son kararlı driver ı kurdum
sistem çok yükede girmiyor ısınma sorunum vesire de yok hotspot da fırlamıyor)