Yardım Split Wire Discord Yüklenmiyor

egegndgd

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba dc yasaklandığından beri split wire turkey kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ama birkaç gündür resimde gösterdiğim gibi bir hata alıyorum modemi kaç kere resetledim dc yi sildim yükledim splite wire'i sildim yükledim düzelmedi turknet kullanıyorum bu sorunu yaşayan başkası da var mı yada çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    40.9 KB · Hit: 10
Arkadaşlar merhaba dc yasaklandığından beri split wire turkey kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ama birkaç gündür resimde gösterdiğim gibi bir hata alıyorum modemi kaç kere resetledim dc yi sildim yükledim splite wire'i sildim yükledim düzelmedi turknet kullanıyorum bu sorunu yaşayan başkası da var mı yada çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Kaldırıp byedpi ile kurar mısınız ya da zapret
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende wiresock ile kurduğumda mesajlar yüklenmiyordu bozulmuş galiba.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende wiresock ile kurduğumda mesajlar yüklenmiyordu bozulmuş galiba.
byedpi i kuramam benim pc de nedense sadece split wire çalışıyor diğerlerinde MS aşırı yükseliyor ama split wire da dc girince ekran paylaşımı yapınca çok kötü gözüküyor ve donuyor anlamadım gitti ama %appdata% yazıp herşeyi sildim dc de silinde tekrar yükleyince düzeldi garip olaylar silsilesi eyvallah yinede çözüm için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,750
Üyeler
201,570
Son üye
NFSHP 2010_ONLINE
Geri