Aula F2066 Blue Switch Klavye Sizce Nasıldır

raisama

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1250
Merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum uzun süreçler sonucunda bir tane klavye buldum 1230 civarı fiyatı var amazon trde bunu indirimle 970 tl düşürebiliyorum açıklamasında type c falan diyor onu da çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim yada bana güzel 1100 1200 tl civarında blue switch tam boy numpad içeren klavye öneriside yapabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Neden blue switch onu anlayamadım. Kaçlık klavye arıyorsun? Boyut olarak.

Hocam blue switch güzel değilmi yani onu anlayamadım ses tonu falan bir de direk tam boy numpad içeren klavye olsa güzel olur
En sesli switch blue switchtir. Odanız var mı başkasıyla ortak mı kullanıyorsunuz geceleri kullanıyor musunuz bilgisayarı vs. ona göre tercih edin.

Yok hocam gece kullanmıyorum oda bana ait
Bütçe çıkabilirseniz ben hotswap klavye öneririm. Blue switch almaktansa. Örneğin MageGee Light87 veya MageGee Light75 Tri-Mode modelleri olabilir. 1500 tl civarlarına bulabilirsiniz. Hem malzeme kalitesi olarak hem ses olarak her anlamda daha iyi seçim olur.

Bütçe çıkabilirseniz ben hotswap klavye öneririm. Blue switch almaktansa. Örneğin MageGee Light87 veya MageGee Light75 Tri-Mode modelleri olabilir. 1500 tl civarlarına bulabilirsiniz. Hem malzeme kalitesi olarak hem ses olarak her anlamda daha iyi seçim olur.
Ben biraz klasik blue switch tarzı istiyorum böyle daktilo gibi şekilde ama buda güzelmiş taşınabilir olması kablosuz özelliği olması iyimiş ama işte tarzıma uygun değil hocam ben direk numpad olacak şekilde arıyorum

Ben biraz klasik blue switch tarzı istiyorum böyle daktilo gibi şekilde ama buda güzelmiş taşınabilir olması kablosuz özelliği olması iyimiş ama işte tarzıma uygun değil hocam ben direk numpad olacak şekilde arıyorum
Numpadli hotswap klavyelerde mevcut. Bütçe meselesi kendiniz araştırın hotswap olmasının avantajı bütün tuşlar çıkabiliyor başka switch ile değiştirebiliyorsunuz. İleride örneğin enter tuşunuz basmıyor switchi değiştirip arızayı kendiniz giderebilirsiniz. Düz mekanik klavyede böyle bir sorun olursa çözümü yok. Hem uzun ömürlülük olarak hem tok ses olarak hem malzeme olarak her açıdan daha iyi bir seçim olur hotswap modeller.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,701
Üyeler
201,558
Son üye
toptanjo
Geri