🔥İndirim Baseus Z1 Aequr Gh02 Gaming Kablosuz Kulaklık 1800 TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,761
Baseus AeQur GH02, çift sürücü mimarisi (40 mm ana dinamik sürücü + 10 mm tiz sürücüsü/tweeter) ve 20 ms düşük kablosuz gecikme değeri sunuyor. Ayrıca kablolu bağlantıda Hi-Res Audio sertifikasına sahip. Bu fiyata donanım olarak gözüme çok güzel gözüktü. Yurt dışında genelde 60-65 dolar civarında satıldığını gördüm, o fiyata kıyasla mevcut durumunun iyi bir indirim olduğunu düşünüyorum.
Ağırlık olarak 305 gram. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Aşağıya bir inceleme bıraktım, inceleyen arkadaş da genel olarak kulaklığı oldukça beğenmiş.

İnceleme:
Ürünün Aliexpress sayfası:
Ürünün resmi sayfası:

Son düzenleme:
alınır mı? daha iyi alternatifi varmı
Rakip olarak QCY Heroad GT2 ve Havit H2015 Pro var ama aralarında hangisinin daha iyi olduğunu söylemek için kişisel olarak kullanmak gerek diye düşünüyorum çünkü benim gördüğüm kadarıyla bu kulaklıkların bağımsız teknik incelemeleri yok. O yüzden hangisinin daha iyi olduğunu söylemek zor gibi gözüküyor ama çift sürücü olduğu için bana ses kasmak ve vokallerin netliği açısından Baseus daha iyidir gibi geliyor; bas olarak bir tık geri kalır onlardan, sürücü çapı 40 mm olduğu için diye düşünüyorum.

GH02'nin pedleri zayıf kalıyor. Uzun süreli (1 saat ve üzeri) kullanımlarda kulak kepçesinin doğrudan kulaklığın içindeki sert plastiğe değdiği ve bunun ciddi bir rahatsızlık yarattığı yazıyor redditte

GH02'nin pedleri zayıf kalıyor. Uzun süreli (1 saat ve üzeri) kullanımlarda kulak kepçesinin doğrudan kulaklığın içindeki sert plastiğe değdiği ve bunun ciddi bir rahatsızlık yarattığı yazıyor redditte
Olabilir ama genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum şahsen kulak yapısıyla ilgili biraz bence

açıkçası bu paralara kumaş kulaklık yok, olmazsa olmazımdır kumaş
kulaklık ihtiyacım da var steelseries artics 1 kullanıyorum kablolu 4,5 yıl oldu.

Özelikleri iyi duruyorda sürücüler hem küçük+hem de ikinci sürücünün 10mm olması dolayısıyla hem tiz performansı hem de ses şiddeti olarak iyi olabileceğini sanmıyorum

Geri