60-70k Elektrikli Bisiklet Önerisi

Reaksiyon skoru
43
şehir içi ulaşim için kullanacağım hızlı olması ve şarjının uzun süre gitmesi benim için önemli 1.85cm boyum var ona göre bir bisiklet önerirseniz sevinirim

bisiklet yerine o bütçeye 80kmh hıza çıkan scooter alınabilir. onların en iyisi 750w oluyo yapsa yapsa 30-40 yapar

Bisikletler 25-30'a bulunuyor sen scooter tercih etmeyi düşünebilirsin

scooter pek sevmiyorum ailem izin verseydi motor bakcaktım ama izin vermiyolar onun yerine motor şeklinde bisikletlere bakıyorum
O zaman RKS gibi ithal ürün satan markalara sakın bulaşma bisikletin jantı falan kırılsa veya rastgele bi parçasına bir şey olsa ellerinde yoksa aylarca bisikletini kullanamıyorsun çünkü doğrudan Çin'den ithal ediyorlar e normal bisiklet gibi olmadığı için de sağdan soldan jant bulamıyorsun o yüzden Volta gibi markalara yönel veya normal bisiklet tarzı olanlara yönel son sıralar Ape de çok tercih ediliyor ama pek bilgim yok onunla alakalı. Ayrıca her yere gireyim hızlı gideyim zorlanmayayım diyorsan ince tekerlek alman daha mantıklı olur çünkü kalın tekerlekli olanlar aşşşşırı ağır oluyor örnek olarak şu ikisini paylaşayım bunlara yazılım atıp hız sınırlarını kaldırabiliyorsun veya 10km daha hızlı gidebiliyorsun ama bazen cins polisler denk geliyor arkayı havaya kaldırıp gaz pedalına basıyor olması gereken kilometreden fazla basıyorsa ceza yazabiliyor

O zaman RKS gibi ithal ürün satan markalara sakın bulaşma bisikletin jantı falan kırılsa veya rastgele bi parçasına bir şey olsa ellerinde yoksa aylarca bisikletini kullanamıyorsun çünkü doğrudan Çin'den ithal ediyorlar e normal bisiklet gibi olmadığı için de sağdan soldan jant bulamıyorsun o yüzden Volta gibi markalara yönel veya normal bisiklet tarzı olanlara yönel son sıralar Ape de çok tercih ediliyor ama pek bilgim yok onunla alakalı. Ayrıca her yere gireyim hızlı gideyim zorlanmayayım diyorsan ince tekerlek alman daha mantıklı olur çünkü kalın tekerlekli olanlar aşşşşırı ağır oluyor örnek olarak şu ikisini paylaşayım bunlara yazılım atıp hız sınırlarını kaldırabiliyorsun veya 10km daha hızlı gidebiliyorsun ama bazen cins polisler denk geliyor arkayı havaya kaldırıp gaz pedalına basıyor olması gereken kilometreden fazla basıyorsa ceza yazabiliyor

Ape Ryderın maks hızı kaç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
sınır kilidini kaldırıp 40lara çıkan bisikletler var
ya 1000w lık eşşek gibi bisikletin limitörünü kaldırsan nolur ona beyin modifikasyonu falan yapmak lazım yada 2000-3000w motor kiti takmak lazım.. eğer uğraşırım diyosanız uygun bişey alın beyin modifikasyonu motor kiti falan takın takabiliyosanız.. 60-70 yapar.. ama güvenlik ve yasallık durumundan bişey diyemem yasal mı değil mi bilmiyorum güvenli olacağınıda sanmıyorum.

Geri