300 Hz 27 İnç 16 Bin TL'ye Monitör Önerisi ?

Bilemedim hocam ya böyle bilinmedik markalardan yana hep canım yandı. Biraz daha düşük bi görüntü kalitesi ile daha güvenlidir uzun ömürlü markayı almak daha mantıklı. Çünkü fiyat hemen hemen aynı gibi 🤔
onu al o zaman ne diyeyim. dümdüz ips alıp gözüm siyahlarda düşük kontrast yüzünden kanasın diyosan al. büyük marka sanki panelini kendi üretiyor, o da ktc ile aynı yerden alıyor panelini. boe falan üretiyor paneli

onu al o zaman ne diyeyim. dümdüz ips alıp gözüm siyahlarda düşük kontrast yüzünden kanasın diyosan al. büyük marka sanki panelini kendi üretiyor, o da ktc ile aynı yerden alıyor panelini. boe falan üretiyor paneli
Kandırdın beni. İndirime giriyor mu bu monitör ?

Kandırdın beni. İndirime giriyor mu bu monitör ?
daha yeni geldi valla türkiyeye. girer girmez bilemem ama bence girer. bu satıcı trendyola koyunca indirim yapıyordu ürünlerine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama yurtdışı fiyatına göre gayet iyi fiyat

daha yeni geldi valla türkiyeye. girer girmez bilemem ama bence girer. bu satıcı trendyola koyunca indirim yapıyordu ürünlerine

ama yurtdışı fiyatına göre gayet iyi fiyat
Amazon’da 13 E var bitane yapıştırıyorum ?

Amazon’da 13 E var bitane yapıştırıyorum ?
hangisi ktc mi tcl mi? tcl ise satıcı soru işareti biraz. bütçeyi zorlamicam dersen alabilirsin ama ben 16 bin bütçem varken benim attığım ktc modeli alırdım çünkü ktc hdr1000. tcl hdr600 olmalı

hangisi ktc mi tcl mi? tcl ise satıcı soru işareti biraz. bütçeyi zorlamicam dersen alabilirsin ama ben 16 bin bütçem varken benim attığım ktc modeli alırdım çünkü ktc hdr1000. tcl hdr600 olmalı
Özür dilerim karıştırmışım. Peki alışveriş sitesi olarak teknoklik güvenli mi var mı sıkıntı ?

Yetkili satıcısı ktcnin, trendyolda 17500 olarak listelemişler aynı modeli

Değmez dümdüz ips
Hocam alıcam ama ölü pixel muhabbeti heryerde bütün site yorumlarında var. Ölü pixel çıkınca iade almamışlar bide.

Geri