🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

İncelemeleri paylaştım araştırmadım onu alacak araştırsın para mı alıyorum senden niye her şeyi araştırıp anlatmak zorundayım birader? Yorulmuş olamaz mıyım, sıkılmış olamaz mıyım, bencil insan. Karşılıksız yardım ediyorum diye sabah akşam sizinle mi ilgileneceğim.
Hoca ev işlerine yardıma mı gelelim her yerde teşekkür ettik sana yücelttik Tayfun Hocadır dedik saçmaladığında dahi sesimi çıkarmadım sana ters düşmedim her mesajını beğendim teşekkür ettim ne istiyorsun daha? Boş yorum yazarsan karşılığı olmayacak mı sanıyorsun Bencil insanmış gururunu okşaya okşaya bir hal olduk burda be ne menem ne terbiyesiz bir insanmışsın sen herkes burada karşılıksız yardım ediyor birbirine. Yorulduysan uzaklaş biraz

Şimdi soldakinin g5 ten iyi siyah verdiğini mi söylüyorsun?
Cidden yeni modeller icin ceplerini doldurduklarını düşündürüyorsun.
miniledin karanlıkta ki performansı ortada göz göre göre daha iyi diyorsun. ve g5i yine bokladın :ROFLMAO:
g5 ne kadar mat kaplama olsada karanlıkta simsiyah yani sağdaki gibi

Alıntıyı görüntüle
sdrda karanlıkta kullanırken oled bariz daha iyi ama miniledde hdr opsiyonun var, miniledin hdr'ı da g5ten daha iyi
ek olarak statik öge rahatlığın da var, g5in mevcut durumda 14.5k geçmemesi gerekiyor aradaki farklara değmesi için

sdrda karanlıkta kullanırken oled bariz daha iyi ama miniledde hdr opsiyonun var, miniledin hdr'ı da g5ten daha iyi
ek olarak statik öge rahatlığın da var, g5in mevcut durumda 14.5k geçmemesi gerekiyor aradaki farklara değmesi için
G5in tek olayı siyahı tam vermesi zaten onu da direkt ışık almadan yapabiliyor. Onun dışında miniledler diğer özelliklerde iyi.
Sabah miniled aksam G5 kişiye göre artık.

Piyasaya er ya da geç gelecekti (6 ay sonra) yani alacak adama 6 ay daha bekle rakip gelecek diyeyim öyle mi? Sen biliyor muydun 6 ay önce bunları?

Şaka mı bu yorumlar ya mini led oled gelecekti diyor geleceği biz de biliyoruz tarihi bilmiyoruz ya hani. Şu an rtx 5000 öneren adama da 2 sene sonra rtx 6000 varken 2 yıl önce rtx 5000 niye önerdin kusura bakma mı demeli?

1- 6 ay beklemeyi kimse göze almaz.
2- kimse tarihi bilmiyordu

Teknoklik, tcl ile bağım mı var nereden bilecektim ne zaman geleceklerini?

O zaman KTC Mini LED almayı in 6 ay sonra başka mini led oledler gelecek diyorum. Bana 6 ay sonra aynı fiyata daha iyisi gelirse niye önerdin demeyin. Saçmalık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mini led e karşı eksileri bunlar evet ışıkta morarıyor hdr performansı kötü bunları sakladım mı? Yoksa hep söyledim mi? Buna bakacaksınız. Kimse size g5 morarmıyor alın demedi. Her zaman söyledim her zaman mat kaplama kötü mat kaplama kötü dilimde tüy bitti. Dememişim gibi anlatıyorsun. Bğtcesinde doğru düzgün mini led veya Oled yoktu Edge lit yerine önerdim şimdi mini led seçenekler var mini led ile kıyaslıyorum. Eğer mini led veya glossy olmasaydı benzer fiyatta g5 yine önerirdim. Bu ikisini ayırt etmen lazım.
Kastım o değil, "önerilmez" demek değil; monitörün bu kadar eksisi olmasına rağmen fiyatı biraz daha uygun diye S tier'a koymanda. Çünkü ortalama karbon çinko vatandaş, senin yazdığın teknik verilerden daha çok tier lista bakıyor maalesef. Eksilerini yazdığını hatırlıyorum, bu doğru ama "mat OLED o kadar da kötü değil, vesaire, tercih meselesi" yazdığını da hatırlıyorum. Mesela bu monitörün de çok eksisi olsaydı, "Bunu alacağınıza 6 ay daha bekleyin veya bütçeyi artırın, bunu alın" demek çok da absürt bir şey değil bana göre .

Neden siyahlar, renkler vs üzerinden bu kadar yürüyorsunuz? Mesela e-spor meraklısı biri için bu OLED monitörlere yaklaşabilecek bir tepki süresi verebilecek mi bu VA-IPS paneller?

Neden siyahlar, renkler vs üzerinden bu kadar yürüyorsunuz? Mesela e-spor meraklısı biri için bu OLED monitörlere yaklaşabilecek bir tepki süresi verebilecek mi bu VA-IPS paneller?
e spor için g5 oledin hem hzsi hem ömrü yetersiz kalıyor bu bütçede, o yüzden onu tartışmanın dışında düşünüyoruz galiba
yani artı, evet ama diğerlerinin yanında 1 tık alt planda

O konu herkes için tartışmaya kapalı zaten hocam o yüzden. 0.03 konusulacak mevzu değil.
Geriye siyahlar, renkler vs kalıyor kıyaslamak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,866
Üyeler
201,600
Son üye
laz6161
Geri