❌İndirim Bitti! LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 6999tl

alan arkadaşlar memnun mu? tekrar indirime girerse almayı düşünüyorum
Evet memnun kaldım. Abim de JBL sn560 var ona göre ses seviyesi çok iyi ama subwoofer bı tik aşağıda kalıyor. Derin bass tam hissedemiyorsun. Parasına göre f/p öneririm

Evet memnun kaldım. Abim de JBL sn560 var ona göre ses seviyesi çok iyi ama subwoofer bı tik aşağıda kalıyor. Derin bass tam hissedemiyorsun. Parasına göre f/p öneririm
Subwoofer-soundbar bağlantı kablosu uzunluğu ne kadar acaba? Bu kablo çift tarafta da tak çıkar mı yoksa sadece soundbar tarafında mı tak çıkar?

Subwoofer-soundbar bağlantı kablosu uzunluğu ne kadar acaba? Bu kablo çift tarafta da tak çıkar mı yoksa sadece soundbar tarafında mı tak çıkar?
Kablo uzunluğu ölçmedim ama 2.5m.fazla. subwoofer kablo sabit. Sadece soundbar tak çıkar şeklinde. Yani subwoofer ayrı yere koyulacaksa tavsiye etmem. Kablodan kısıtlamaya olacak

uzun araştırmalar sonucu almışken dolby atmos'lu alınmasını önerdiklerini gördüm. en ucuz olan s70ty'yi aldım bugün elime ulaştı. durumu olanlara tavsiye ederim bambaşka bir şey. fulledim zannederken 3 aşamalı ses seviyesi olduğunu gördüm :)

apartmanda açmak mümkün değil, apartmanı geçtim mahalle dinler yani. bunu çalıştıracak bi müstakil ev almak lazım şimdi.

uzun araştırmalar sonucu almışken dolby atmos'lu alınmasını önerdiklerini gördüm. en ucuz olan s70ty'yi aldım bugün elime ulaştı. durumu olanlara tavsiye ederim bambaşka bir şey. fulledim zannederken 3 aşamalı ses seviyesi olduğunu gördüm :)

apartmanda açmak mümkün değil, apartmanı geçtim mahalle dinler yani. bunu çalıştıracak bi müstakil ev almak lazım şimdi.
aldığınız ürünün canlı performansını merak ettim şimdi hocam :) hayırlı olsun. konuda ürün benim ihtiyacımı fazla, fazla karşılıyor. %20 den sonra ses açamıyoruım o kadar :D

aldığınız ürünün canlı performansını merak ettim şimdi hocam :) hayırlı olsun. konuda ürün benim ihtiyacımı fazla, fazla karşılıyor. %20 den sonra ses açamıyoruım o kadar :D
sağolasın hocam. bence devasa bi fark yoktur. sadece almışken üstüne biraz daha koyup alayım dedim. bunun bi sonu yok zaten biraz daha ekliyosun arka hoparlörler geliyor vs.

100k ya kadar yolu var :D

Şu zıkkımları kullanmadan önce logitech z906/z5500 kullanan yok mu? Soundbar ları zamanında incelemiştim fakat düşük seslerde sinema havasını veremediği için z906 almıştım. z906 filmlerde çok iyiyken özellikle düşük seslerdeki performansı çok önemli binayı yıkmadan çevresel sesleri vermesi çok keyifli oluyor. Fakat müzik olarak çok başarısız tam barzo tarzı müzik sevenlere hitap ediyor. Yüksek bas sıfıra yakın detay.

Şu zıkkımları kullanmadan önce logitech z906/z5500 kullanan yok mu? Soundbar ları zamanında incelemiştim fakat düşük seslerde sinema havasını veremediği için z906 almıştım. z906 filmlerde çok iyiyken özellikle düşük seslerdeki performansı çok önemli binayı yıkmadan çevresel sesleri vermesi çok keyifli oluyor. Fakat müzik olarak çok başarısız tam barzo tarzı müzik sevenlere hitap ediyor. Yüksek bas sıfıra yakın detay.
S40T aldım bundan önce. Bu indirime girince iade ettim. O filmde çok iyiydi. Müzik için önyüklü eq ayarı yoktu. Ai pro modu vardı. Ses kaynağına göre eq ayarını kendi yapıyordu. Ancak bassı fazla veriyordu dediğiniz gibi. Subwooferı kısınca kısmen düzelmişti. Ancak mesela Faithless’ın Insomnia şarkısında nakarat kısmında vokal pek net değildi. Boğuk, derinden gelen yapıda da değildi ancak müzik bastırıyordu. Ama benim gibi film, dizi amaçlı kullanan birini tatmin ederdi o model. Bu modelde önyüklü müzik eq var. Henüz kurmadım. Ancak müzikte diğerine göre daha iyi performans vereceğini düşünüyorum.

samsung b650f kullanıcısıyım, samsung 65inç tv de kullanıyorum. tv hoparlörü arkada olduğu için özellikle gece bir şey izlerken sesi kıssam duyamıyordum, açsam çevreden rahatsız oluyorlardı. samsung modellerinde önde üçlü kurulum mevcut, ortadaki hoparlörü konuşmalar için kullanıyor. bu sayede gece kullanırken çok rahat ettim. bir de subwoofer kablosuz bağlanıyor sadece güç kablosunu bağlıyorsunuz. ses performansı başarılı tv ses değerine göre 15 falan yaptığımda sinema modu oluyor. tv ye ortalama 3 metre mesafedeyim.

Geri