Calypsoo
80+
- Reaksiyon skoru
- 192
Hanıma çiçek set dizmelik indirimli çiçekliler varsa atar mısın hocam sana zahmet
Bunu alabilirsin hocam eger ucuz istersen. Ben de kiz arkadasima aldim da bayagi begendi bunu.Hanıma çiçek set dizmelik indirimli çiçekliler varsa atar mısın hocam sana zahmet
büyüklüğü nasıl vazo içinBunu alabilirsin hocam eger ucuz istersen. Ben de kiz arkadasima aldim da bayagi begendi bunu.
Su ana kadarki en dusuk fiyati. Ben kiz arkadasima almistim cok begendi. Baya guzel.
- Calypsoo
- Cevap: 0
- Forum: Sıcak Fırsatlar
sana zahmet olmayacaksa bir tık daha büyüğü olursa çok sevinirimÇiçek boyu 23 cm. Daha buyuk istiyorsaniz bakayim. Bu kucuk biraz. Kavanoz boyutu bir vazo varsa ona koyulur. Masada guzel duruyor.
sana zahmet olmayacaksa bir tık daha büyüğü olursa çok sevinirim
eyvallah
Güller bayağı iyi duruyor kapağında da vazoda
LEGO Botanicals Manolya Dalları 11510 | Yetişkinler için Cupcake Parçaları ve Kurbağalar İçeren Çiçek Buketi Model Yapım Seti, Hediye Fikri (435 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Botanicals Manolya Dalları 11510 | Yetişkinler için Cupcake Parçaları ve Kurbağalar İçeren Çiçek Buketi Model Yapım Seti, Hediye Fikri (435 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
LEGO Botanicals Ayçiçeği Buketi 11502 | Yetişkinler için Çeşitli Aşamalarda 6 Ayçiçeği İçeren Dekoratif Çiçek Buketi Model Yapım Seti, Hediye Fikri (686 Parça) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
LEGO Botanicals Ayçiçeği Buketi 11502 | Yetişkinler için Çeşitli Aşamalarda 6 Ayçiçeği İçeren Dekoratif Çiçek Buketi Model Yapım Seti, Hediye Fikri (686 Parça) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamamzn.eu
LEGO Icons Gül Buketi 10328 | Yetişkinler için Kırmızı Güller ve 4 Dal Bahar Yıldızı İçeren Dekoratif Model Yapım Seti, Hediye Fikri (822 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Icons Gül Buketi 10328 | Yetişkinler için Kırmızı Güller ve 4 Dal Bahar Yıldızı İçeren Dekoratif Model Yapım Seti, Hediye Fikri (822 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu