25k Bütçe ile Samsung Galaxy A57 Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
239
Bütçe
25.000
Arkadaşlar 25k civarında telefon almam lazım samsung'da öğrenci indirimiyle 25k ya düşüyor sizce almak mantıklı mı başka ne alınabilir ?
şarj ve kamera bu bütçede alınabilecek en iyisi olmalı ( oyun oynamıyorum )

A72 kullanıyorum 4 senedir memnunum ben. A57 de güncel olarak a serisinin en üst modeli sanırım. Kasa olarakta çok daha hoş gözüküyor. Eğer bu bütçeden daha yukarı çıkamam diyorsanız alınır.

s25fe zorlayamaz mısın

O paraya alınabilecek en güzel telefon bence. S25fe çıkmıyorsa o dur dahada altına a37 alınır. Nothing poco vs vs var ama bence gerek yok samsung iyidir

Yok program atıyorlar öyle diyim 5 ay oluyor yaptirali şuanlık sorun yok
Hocam sağolun öneri için ama hiç aklıma yatmıyor ne zaman gider diye düşünmek istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O paraya alınabilecek en güzel telefon bence. S25fe çıkmıyorsa o dur dahada altına a37 alınır. Nothing poco vs vs var ama bence gerek yok samsung iyidir
Anladım hocam a57 neden önermediniz a37 ile farkları nelerdir ?

S25 fe dediğiniz telefon olmuş 37k ne 25k'sı.
Al geç 2.ele yönelmeyeceksen başka çare yok

Hocam sağolun öneri için ama hiç aklıma yatmıyor ne zaman gider diye düşünmek istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam a57 neden önermediniz a37 ile farkları nelerdir ?
Yok a57 önerdim o paraya en iyisi bence o dedim. O kadar para yoksa bi altı olan a37 alınır dedim yani. A57 daha iyi işlemci ve kamerasal farklar daha çok kasa kalitesi vs imiş

ben 2. telefon olarak kullaniyorum a57 titreşim bir tık az kamera arkasında bombali yapi oldugu icin titreşim zor hissediliyor kılıfla felen kullanıcaksan pek sevmeyebilirsin olayi ama güzel telefon

Geri