12gb Rtx 5070 Rezilliği 😂

Konu sahibinin yaptıgı yanlıs birseyler var demekki. Videoda 4k extreme rt dlss q da 11.6 kullanıyor.
Ortada yanlış yapılan bir şey yok zaten olması mümkün de değil zaten oyunu her şey yüksek oynaya biliyor olmam gerekiyor ayarları biraz kısınca devam ettim oynamaya vram sınırına kadar dayanmadan ama can sıkıcı bir durumda.

Konu sahibinin yaptıgı yanlıs birseyler var demekki. Videoda 4k extreme rt dlss q da 11.6 kullanıyor.
yanlış bir şey yok, videoda adam haritadaki en az vram kullanacak yere gitmiş
tren istasyonunun yanına gidince 9070 xt ile 16 gb vram bile yetmiyor max ayarda, orada 5070i düşünemiyorum rt açmadan bile yetmez

Ortada yanlış yapılan bir şey yok zaten olması mümkün de değil zaten oyunu her şey yüksek oynaya biliyor olmam gerekiyor ayarları biraz kısınca devam ettim oynamaya vram sınırına kadar dayanmadan ama can sıkıcı bir durumda.
Belki patch yayınlamıslardır bu durum icin veya dlss sürümünde sıkıntı vardır. Ben de keza 1 2 defa oynadım 2k ultra da dediğin sıkıntıyı yasamadım. Linkteki kanal alanında en büyük ve güvenilir kanal. Keza oynayan çok arkadasım var bu tarz bi sıkıntı yasamadı.

Belki patch yayınlamıslardır bu durum icin veya dlss sürümünde sıkıntı vardır. Ben de keza 1 2 defa oynadım 2k ultra da dediğin sıkıntıyı yasamadım. Linkteki kanal alanında en büyük ve güvenilir kanal. Keza oynayan çok arkadasım var bu tarz bi sıkıntı yasamadı.
sonradan getirdikleri yerlerle harita daha fazla kalabalıklaşmış
2k ultra forza için düşük grafik değil mi? üstünde 2k extreme var onun da üstünde 2k extreme rt var

yanlış bir şey yok, videoda adam haritadaki en az vram kullanacak yere gitmiş
tren istasyonunun yanına gidince 9070 xt ile 16 gb vram bile yetmiyor max ayarda, orada 5070i düşünemiyorum rt açmadan bile yetmez
bu elemanda baya sehir icinde test ediyor tren istasyonu dedigin yer neresi bilmiyorum dedigin gibi olabilir orası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sonradan getirdikleri yerlerle harita daha fazla kalabalıklaşmış
2k ultra forza için düşük grafik değil mi? üstünde 2k extreme var onun da üstünde 2k extreme rt var
Ultra dediğim extreme iste forza isim degistiriyor

Bende arıza falan yaptı sandım bunun kartla ne alakası var? Hanginiz oyunlarda daha yüksek FPS alıyor siz ona bakın.

Ben fh 6 da 4070'le bile 4k rt + full extreme fg açık dlss quality de 60 fps alıyorum. Kasma donma stuttering filan hiçbiri yok. sendeki sıkıntı başka sebepten kaynaklıdır

20 saat önce yüklenmiş video

Evet sanmıyorum dediklerinin bu durumla alakalı oldugunu. Ben de ydsamadım yasayan arkadasımda yok bu tarz bir sorun. Ben gerci toplam 10 15 dk falan oynadım.

Geri