Bilgisayarim İsiniyor

Reaksiyon skoru
18
Dostlar, bilgisayarımın ısındığını düşünüyorum ve bunun için test yapmak istiyorum ama bilgim yok. Furmarktı sanırım test yapıp sıcaklıklara bakmak istiyorum. Elime Arctic MX6 var, gerekirse onu değiştirmek istiyorum. 1 senelik kasa ama çok toza maruz kaldı. Sıvı soğutmanın radyatörü falan tozlu. Bana yardımcı olur musunuz? nasıl değerler cıkmalı

islemcim r7 7800x3d
gpu rtx5060 16gb

Dostlar, bilgisayarımın ısındığını düşünüyorum ve bunun için test yapmak istiyorum ama bilgim yok. Furmarktı sanırım test yapıp sıcaklıklara bakmak istiyorum. Elime Arctic MX6 var, gerekirse onu değiştirmek istiyorum. 1 senelik kasa ama çok toza maruz kaldı. Sıvı soğutmanın radyatörü falan tozlu. Bana yardımcı olur musunuz? nasıl değerler cıkmalı

islemcim r7 7800x3d
gpu rtx5060 16gb
70 civarı çıkarsa 10 dk furmark testinde normal

bi test yap occt power testi olur furmark olur 10 dk nın sonucunu ss at

islemcim r7 7800x3d
gpu rtx5060 16gb
1 yıl temizlenmediyse toza maruz kaldıysa temizlik zamanı gelmiştir. macunu yenilemen gerekebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cpu ile gpu stres testi yapıp buraya atman lazım

1 yıl temizlenmediyse toza maruz kaldıysa temizlik zamanı gelmiştir. macunu yenilemen gerekebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cpu ile gpu stres testi yapıp buraya atman lazım
Hocam sankili bu iş değil bu occt ve furmark testi gerekli ayrı ayrı yapın atın bizde ona göre söyleyelim
ustalarim ben biraz cahilimde nasil baslatiyoruz

Ekler

• 1000135750.webp
    1000135750.webp
    1 MB · Hit: 30
Geri