Ben anime kahpesiyim. https://www.hepsiburada.com/maxsun-icraft-b860m-cross-pro-wifi-lga1851-ddr5-8000mhz-m-2-hdmi-matx-intel-anakart-beyaz-p-HBCV0000APJ0ML?magaza=Rvotec Teknoloji&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&mwebtoapp=1&v=1.6.3 bundan güzeli yok benim için
Yeni seride soket son kez değişecek LGA 1954 olacak ama bu sefer 2-3 nesil destek vericez dediler. Bu sene sonu yahut sene başında nova lake gelecek. Nova lake iyi gelirse intele o zaman geçmeyi ben şahsen düşünürüm fp olması şartıyla. Hali hazırda bu soketin işlemcilerinin yenileri 250k ve 270k çok iyi işlemciler. Umarım nova lake ile devam ettirir bunu intel ve soket desteğiyle sonunda amd rakip olurlar.lga 1851 geçsem mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasa çözeriz sana relax![]()
Baba intel düşük tüketim ve yüksek fps getirse bir daha amd nin yüzüne bakmam. Hem tüketim çok yüksek hem de 3d işlemcilere yaklaşamıyor performansta. Halletmesi lazım bazı şeyleriYeni seride soket son kez değişecek LGA 1954 olacak ama bu sefer 2-3 nesil destek vericez dediler. Bu sene sonu yahut sene başında nova lake gelecek. Nova lake iyi gelirse intele o zaman geçmeyi ben şahsen düşünürüm fp olması şartıyla. Hali hazırda bu soketin işlemcilerinin yenileri 250k ve 270k çok iyi işlemciler. Umarım nova lake ile devam ettirir bunu intel ve soket desteğiyle sonunda amd rakip olurlar.
YOK BEEE, benim attığımda ekran var bak, o soldaki şey görsel değil. direkt istediğini koyduğun ekran
Biz yomyeci adamiz bize gelmezYOK BEEE, benim attığımda ekran var bak, o soldaki şey görsel değil. direkt istediğini koyduğun ekran
8 bin liraya sattılar ya onu, stok yok diye. 8 bine düşse tekrar alıcam da işteBiz yomyeci adamiz bize gelmezbu 3000 serisinde bi beyaz rog varyantı vardı o kartı takacan bu anakarta birde üf. Gundammış
ben şu sistemi 10sene önce topladığımda amd diye bir işlemci yoktu piyasada 3 sene evvel 13700k topladım o zaman amd geçebilirmişim intel kendi etti kendi buldu ama bu kadarda öldürelecek bir işlemci değil yeni nesilde all round en iyi işlemcileri çıkartacağına inanıyorum ben. yıllarca ısınma sorunundan kullanıcısını bezdirmiş bir marka nasıl bu kadar güvenli şirket imajına büründü inanılır gibi değil. 10 sene önceki sistemim hala çalışıyor aktif kullanılıyor hiç bir parçasıda değişmedi.FX serisi zamanı AMD'ye böcek gözüyle bakıyodukAlıntıyı görüntüle ben şu sistemi 10sene önce topladığımda amd diye bir işlemci yoktu piyasada 3 sene evvel 13700k topladım o zaman amd geçebilirmişim intel kendi etti kendi buldu ama bu kadarda öldürelecek bir işlemci değil yeni nesilde all round en iyi işlemcileri çıkartacağına inanıyorum ben. yıllarca ısınma sorunundan kullanıcısını bezdirmiş bir marka nasıl bu kadar güvenli şirket imajına büründü inanılır gibi değil. 10 sene önceki sistemim hala çalışıyor aktif kullanılıyor hiç bir parçasıda değişmedi.
İntel batırmasa hala o sekilde bakacaktık. 5800x3d gelene kadar amd kimdiFX serisi zamanı AMD'ye böcek gözüyle bakıyoduk
almıyom ya değmez 2. elde z890 zor satılır gibi geldi banadasanmam sistem toplayıp satıyorsan belki