Arc B580 Intel 225f Sistem Alınır mı?

Linkteki bu sistem alınır mı?
2k için kullanacağım 16 ddr5 ve 1tb ssd seçince 46k okuyor
Bütçe max 60k
Pahalı değil mi ya? 7500f b650m-r gaming gecesinden b580 alsan 11000e 22k tutuyor zaten 4-5kkya da psu kasa yapsan. daha güçlü daha ucuz oldu

Pahalı bence. ekran kartsız ben 30a veriyom 32gblı halini satamadım duruyo

Pahalı değil mi ya? 7500f b650m-r gaming gecesinden b580 alsan 11000e 22k tutuyor zaten 4-5kkya da psu kasa yapsan. daha güçlü daha ucuz oldu
Her hafta indirime giriyor mu hocam onları mı beklemeliyim ya da önerdiğiniz başka sistem var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı bence. ekran kartsız ben 30a veriyom 32gblı halini satamadım duruyo
Aynı sistem mi hocam memnun musunuz ve siz ne kadara almıştınız

Her hafta indirime giriyor mu hocam onları mı beklemeliyim ya da önerdiğiniz başka sistem var mı?

1000018787.webp

Bu şekliyle satın alabilirsiniz

35e falan almıstım da ben kullanmadım hiç

Her hafta olmasa da sıklıkla giriyor. sizin attığınız şekilde ram ve ssd olmadan şu şekilde bir şey yapabilirsiniz. ama yine indirim kovalayarak daha iyisi veya aynısı daha ucuza gelebilir.

https://www.gaming.gen.tr/urun/8776...tx-gaming-kasa-ec-k1a-air-eb750-c/?ref=akakce (muhtemelen daha mantıklı seçenekler olur, kısa sürede poweri fena olmayan bir tane seçtim)

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-intel-arc-b580-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,875091744.html (Güncel fiyatı bu bu cuma günleri sık sık 3 fanlı sparkle versiyonu 11000tl'ye geliyor)

Parçaların tamamnını kabataslak ilk gördüğüm şeklinde yaptım, maksat görselde ki hazır sistemin pahalı olduğunu ifade etmek kısa araştırmayla hem daha uyguna hem de daha iyi parçalarla yapılabilir.

Bütçe max 60k
Bu sistemin toplam maaliyeti olacaksa başka bir alternatiftte bulabiliriz.

Son düzenleme:
35e falan almıstım da ben kullanmadım hiç
Anladım hocam sağolun

Her hafta olmasa da sıklıkla giriyor. sizin attığınız şekilde ram ve ssd olmadan şu şekilde bir şey yapabilirsiniz. ama yine indirim kovalayarak daha iyisi veya aynısı daha ucuza gelebilir.

https://www.gaming.gen.tr/urun/8776...tx-gaming-kasa-ec-k1a-air-eb750-c/?ref=akakce (muhtemelen daha mantıklı seçenekler olur, kısa sürede poweri fena olmayan bir tane seçtim)

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-intel-arc-b580-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,875091744.html (Güncel fiyatı bu bu cuma günleri sık sık 3 fanlı sparkle versiyonu 11000tl'ye geliyor)

PArçaların tamamnını kabataslak ilk gördüğüm şeklinde yaptım, maksat görselde ki hazır sistemin pahalı olduğunu ifade etmek kısa araştırmayla hem daha uyguna hem de daha iyi parçalarla yapılabilir.

Bu sistemin toplam maaliyeti olacaksa başka bir alternatiftte bulabiliriz.
Attıklarınızda güzelmiş hocam 7500f daha iyi sanırım 225 e göre toplam maliyet 60 olacak evet farklı bi öneriniz varsa ona da bakabilirim

Anladım hocam sağolun

Attıklarınızda güzelmiş hocam 7500f daha iyi sanırım 225 e göre toplam maliyet 60 olacak evet farklı bi öneriniz varsa ona da bakabilirim
Bakıcam hocam müsaite çıkınca. üsttekini boşverin, vatandaş, o intel işlemciyi koycam diye psudan (leş), anakarttan feragat etmiş yetmezmiş gibi kasayı da dahil etmemiş kasa komple yok havada duracak galiba sistem

Son düzenleme:
Bakıcam hocam müsaite çıkınca. üsttekini boşverin, vatandaş o intel işlemciyi koycam diye psudan (leş), anakarttan feragat etmiş yetmezmiş gibi kasayı da dahil etmemiş kasa komple yok havada duracak galiba sistem
Peki hocam nasıl derseniz

intel işlemci bulaşmayın. upgradede zorlanırsın

Geri