rekabetçi oynayacak adama yarar polling rate öbür türlü single player oynayan adamın pek işi olmaz pek fazla en büyük artısı bana kalırsa polling rate yerine kapasitif analoglara sahip ve gecikme değerleri iyi o yüzden tercih edilebilir öbür türlü Gamepower Astra ve Beitong KP40 özellik ve içerik açısından daha dolu kontrolcüler o yüzden önceliğim PXN P5 8K yerine onlar olurdu.Pxn p5 8k çok iyi bir alternatif 8k hz poll rate ile benzersiz bir fiyatta şu anda n11 üzerinden 2100 tl altına alınabiliyor
n11'den Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, Fiyatları ve Özellikleri
Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Astra için birebir aynı özellikte, içerikte ve fiyatta alternatif yok en yakını Beitong KP40 o da içerik olarak Astra kadar dolu olmasa da özellik olarak iyi bir kontrolcü. Vitrus'a gelirsek alternatifi var ama 999 TL için alternatif yokAlternatifi var mı sizce yoksa alınır mı?
DireWolf 4 fena değil ama bana kalırsa gene Beitong KP40 ve Gamepower Astra'nın gerisinde kalıyor.
![]()
FLYDIGI Direwolf 4 Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, Fiyatları ve Özellikleri
Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
3000 tl de olabilir kararsız kalıyor insan ,
flydigi direwolf 4 nasıl acaba
Maks 8-10 saat gider.hay şansımı ... vitrus alicam gibi bunun sarj olayı nasıl alınır mı şimdi alıcam
Vitrus hala indirimde olduğu için değiştirmiyorum. Vitrus indirimi biterse değiştiricem.başlığı indirim bitti yapabilirmisiniz artık her girdiüimde acaba tekrar düştümü diye tıklıyorum.
yani xboxtaki gibi sarj edilebilir pil stant falan almaya gerek var mıAstra için birebir aynı özellikte, içerikte ve fiyatta alternatif yok en yakını Beitong KP40 o da içerik olarak Astra kadar dolu olmasa da özellik olarak iyi bir kontrolcü. Vitrus'a gelirsek alternatifi var ama 999 TL için alternatif yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
DireWolf 4 fena değil ama bana kalırsa gene Beitong KP40 ve Gamepower Astra'nın gerisinde kalıyor.
Maks 8-10 saat gider.
Vitrus hala indirimde olduğu için değiştirmiyorum. Vitrus indirimi biterse değiştiricem.
2000 e nasıl geliyor alalım ama ekranda daha pahalı çıkıyoridefixle 2000 e geliyor acaba vitrus u iptal mi etsem değer mi 1k daha koymaya sadece hikayeli oyun için alıyorum
2000 e nasıl geliyor alalım ama ekranda daha pahalıidefixle 2000 e geliyor acaba vitrus u iptal mi etsem değer mi 1k daha koymaya sadece hikayeli oyun için alıyorum
2000 e nasıl alicaz kaptan kaçırmaylm bari bunuKesinlikle eder 2000 TL'ye hala rakipsiz bir kontrolcü imkanınız varsa alın