madem bu paraları vereceksin o zaman Bosch almanı tavsiye ederim.Arçelik 10121,
Arçelik 10122
Modellerinin arasında kararsız kaldım.
Lütfen öneri verebilir misiniz?
Ben de bunu kullanıyorum. Ablama da aldırdım, fena makine arçeliği boşver. 20 yıl önce arçelik farkı vardı ama artık hepsi salla pati iş yapıyor. Hepsinin malzeme kalitesi aynı.madem bu paraları vereceksin o zaman Bosch almanı tavsiye ederim.
9 kg olan modeli : Bosch WGK242Z0TR Çamaşır Makinesi
10 ve 11 kg modelleri de var inceleyebilirsin...
Banyoda mı kullanılmıştı acaba?2 arçelik kullandım evde ikiside küflendi çürüdü beyazları tam çıkaramıyordu attık , alman grubu öneririm fiyat performans isterseniz de profilo
Alman grubu ama, alacağın ürün yerli üretim olduktan sonra boşa prestij için para ekstra para vermiş olacağım. Ayrıca alman üretimi olanlar aşırı pahalı. Ek garanti yapmak istediğinde 1 sene, 1 sene olarak yapıyorlar mesela. Makine az su kullanıyor falan.2 arçelik kullandım evde ikiside küflendi çürüdü beyazları tam çıkaramıyordu attık , alman grubu öneririm fiyat performans isterseniz de profilo
bunlar Series 6 diye geçiyor. Orta model. Series 4 için söylediklerinde haklı olabilirsin. benim Siemens bozulunca tekrar Siemens alayım dedim fakat fiyatlar aşırı pahalıydı. o yüzden biraz araştırma yaparak ve pazarlıkla tavsiye ettiğim modeli aldım...Bosch çok az su alıyor ama...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Banyoda mı kullanılmıştı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alman grubu ama, alacağın ürün yerli üretim olduktan sonra boşa prestij için para ekstra para vermiş olacağım. Ayrıca alman üretimi olanlar aşırı pahalı. Ek garanti yapmak istediğinde 1 sene, 1 sene olarak yapıyorlar mesela. Makine az su kullanıyor falan.
Serie 6'nın sadece ilk çıkan varyasyonlarında asıl "fark" diyebileceğimiz sağ ön kısımdan bol su verme özelliği vardı.bunlar Series 6 diye geçiyor. Orta model. Series 4 için söylediklerinde haklı olabilirsin. benim Siemens bozulunca tekrar Siemens alayım dedim fakat fiyatlar aşırı pahalıydı. o yüzden biraz araştırma yaparak ve pazarlıkla tavsiye ettiğim modeli aldım...
sen arçelik al en iyisi.Serie 6'nın sadece ilk çıkan varyasyonlarında asıl "fark" diyebileceğimiz sağ ön kısımdan bol su verme özelliği vardı.
Şuan satılan modellerde bu kaldırılmış ve serie 8 modele sanki yeni bir özellik eklenmiş süsü verilerek eklenmiş.
Serie 4 ile serie6 nın arasındaki tek fark buhar + wifi ve wifi olduğu için sensörler vs.
Yıkama yönünden bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Dostum ben sana kötü bişey demedim, böyle yapma.sen arçelik al en iyisi.
bizi boş ver...
Şuan ne kullanıyorsunuz ?bosch aldık biz hemen bozuldu valla hiç tavsiye etmiyom
hala onu kullanıyoruz ama değiştirmeyi düşünüyoruz 4 5 yıl oldu alalı çok ses çıkarıyor ve zıplıyorŞuan ne kullanıyorsunuz ?